باقلوا گردويى
دوستان عزيزى كه به استانبول سفر كرديد حتما با طعم بى نظير باقلواهاى استانبولى آشنا شديد ويا نمونه هاى متنوع آنرا در تبريز وديگر شهرهاى ايران ميل فرموده ايد . لواش بسيار ظريف وطعم انواع مغزها وغلظت شهد طعمى جادويى را در روح وجسم آدمى به جريان مى اندازد. در اينجا يك نوع باقلواى گردويى را به شما آموزش ميدم كه در آن از رشته كادايف هم استفاده ميشود اميدوارم درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد .
@ashpazima🌺🌺🌺
مواد لازم :
خمير يوفكا مخصوص باقلوا. نصف بسته لازم ميشود
رشته كادايف. ٣٠٠ گرم
مغز گردو. ١ پيمانه ريز خرد شده
كره. ٢٥٠ گرم
آب. ٣ ليوان
شكر. ٢/٥ ليوان
آب ليمو ترش. ٢ ق غ
طرز تهيه :
ابتدا فر را روى دماى ١٨٠ درجه روشن كنيد. كره را با حرارت ملايم آب كنيد . در يك كاسه رشته هاى كادايف را به كره ذوب شده آغشته كنيد
روى ميز كار يك ورق از خمير يوفكا را باز كرده وبا برس روى انرا كره ذوب شده بماليد سپس در راستاى عرض خمير مقدارى از رشته هاى كادايف قرار دهيد و روى انها مغز گردو بريزيد خمير را روى رشته ها آورده و رول كنيد . رولها را به همين ترتيب آماده كرده وكنار هم در ظرف نسوز مناسبى به طور فشرده بچينيد .
در انتها روى سطح رولها را هم كره بماليد وبا چاقو انها را برش بزنيد سينى را در فر قرار داده و حدود يك ساعت بپزيد تا كاملا طلايى رنگ شود .
در اين فاصله اب وشكر را ١٠ دقيقه بجوشانيد ودر انتها آب ليمو ترش را اضافه كنيد .
باقلوا را كه از فر خارج كرديد بعد از چند دقيقه شربت داغ را طى دو مرحله روى ان بريزيد .
نوش جان