کیک_صبحانه
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد درشت و یک سفیده
ارد دو لیوان 175 گرم
شکر 3،4 لیوان 160 گرم
شیر 3،4 لیوان 190 گرم
روغن 8 تا ق غ خوری 60 گرم
وانیل 1،8 ق چ خوری
بکینگ پودر یک ق غ خوری سر پر
پسته و گردو خورد شده بمقدار لازم
کشمش پلویی به مقدار لازم
طرز تهیه
اول تخم مرغ و شکر و وانیل روخوب میزنید تا رنگش روشن بشه.
بعد شیر میریزیم و بعد روغن خوب که هم خورد با لیسک ارد رو که سه بار الک کردید قاشق قاشق به مواد بریزید ودورانی هم بزنید و درآخر بکینگ پودر رو اضافه کنید.
قبل اماده کردن مواد فر رو روشن کنید رو دمای 170 درجه و پسته و گردو و خورد شده و کشمش رو هم اب بکشید و کمی نمش رو با دستمال بکشید تو آرد بغلطونید و بعد به مواد کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
من ارد میپاشیم رو پسته و گردو و کشمش هم میزنم که همه اردی بشه.
و بعد در قالبی که از قبل چرب کرده ارد پاشی شده و اضافه ی ارد روهم بگیرید مواد رو بریزید روشو با هرچی دوست دارید تزیین کنید من با خلال پسته و شکلات چیپسی و کنجد تزیین کردم و بذارید به مدت 50 دقیقه تا یکساعت داخل فر رودمای 170 درجه وقتی روی کیک طلایی شد با چاقو وسطش بزنید اگه تمیز بیرون اومد اماده اس اگر نه تا زمان پخته شدن بمونه ولی حواستون باشه نسوزه.
نکته: زمان بستگی به دمای فرتون داره شاید زودتر اماده شد.
نکته: تا 40 دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید پف کیک میخوابه.