۱۱:۱۹ ۱۳۹۵/۹/۱۳
#پیراشکی
#دونات
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
شکر …….۸قاشق سوپخوری
شیر ………۱/۲ پیمانه
آب ولرم…….۱/۲ پیمانه
روغن مایع …… ۲قاشق غدا خوری
خمیر مایع……..۲قاشق غذاخوری
کره ………….۱/۳پیمانه
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….۲عدد
آرد …….درحدی که بدست نچسبه
مواد لازم کرم:
شکر ………۱پیمانه سرخالی
شیر……….۱و۱/۲پیمانه
وانیل شکری…..۱قاشق چایخوری نشاسته ذرت………۱/۴پیمانه
کره………. ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه
خمیر ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت ۲ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت ۲۰دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم. طرز تهیه کرم: شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . نوش جان …