۱۱:۴۰ ۱۳۹۵/۹/۱۳
طرز تهیه کیک یخچالی
مواد لازم
✅شیر: 2 لیوان
✅شکر: 1لیوان
✅کاکائو: سه قاشق غذا خوری
✅کره : 50 گرم
✅آرد: 2 قاشق غذاخوری
✅بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )
طرزتهیه
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید
ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید )
مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش
مجددا یه لایه دیگه…. اگه میخواهید تکی سرو کنید بهتره ترتیب بیسکویت ها رو به هم نزنید تا بتونید یکدست برش بزنید
این کاررو اونقدر ادامه بدید که مواد تموم بشه ، توجه کنید که لایه آخر باید شکلات باشه ،بعد چندتا بیسکویت رو خرد کنید و بپاشید رو کیک
حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید
تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید.
اگه میخواهید تکی سرو کنید ظرف مستطیل بهتره . میتونید برش نزنید و مثل کیک هرطوریکه خواستید تزئین کنید ولی برخلاف کیک یخچالی با کاسترد ، سرو تکی این کیک رو به شما پیشنهاد میکنم دقیقا مثل شیرینیهای تر نرم وخوشمزه میشود و شما میتوانید برای مهمانی های خود ازاین شیرینی های راحت تهیه کنید.