کیک اسفنجی
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1و 1/4 فنجان
شکر 3/4 فنجان با 1/4 فنجان
شیر 5 ق غ
روغن مایع 5ق غ
وانیل 1ق چ
بکینگ پودر 1ق چ
نمک 1/4 ق چ
در ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده. اول سفیده را با دور تند همزن میزنیم تا پف کند 1/4 شکر رو بهش اضافه میکنیم وبا هم میزنیم تا جایی که سفیده مثل خامه شده و از ظرف نریزد.سفیده رو میزارین داخل یخچال و میرین سراغ زرده ها، زرده ها رو یک دقیقه هم میزنین بعد بهش وانیل و باقی شکر رو اضافه میکنین و هم میزنین تا جایی که رنگش کرم شده و کش بیاد بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنین و کمی هم میزنین تا مخلوط شوند. حالا نوبت آرده که با نمک و بکینک پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنین. آرد رو به آرامی و در سه نوبت به زرده ها افزوده و با هم در یک جهت با استفاده از لیسک هم میزنین وقتی آرد به خورد زرده رفت سفیده رو به مواد می افزایید ودر یک جهت آرام هم میزنین. قالبتان را که از قبل چرب و آرد پاشی کرده اید را برداشته کمی بتکانید تا آرد اضافه آن بریزه مایه رو داخل قالب ریخته و قالب رو یکی دو بار به زمین بزنین تا اگه هوایی داخل مایع بود خارج شود. قالب رو داخل فر که از قبل روشن کرده اید بگذارید. به مدت 20 دقیقه. دوستان توجه کنین درجه فرها باهم فرق دارند من خودم رو 150 درجه تنظیم میکنم ولی تو دستور اصلیش 170 بود.