خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    فرم دادن خامه صبحانه

    خامه پاستوریزه 2 لیوان
    شکر 1/2 لیوان

    خامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل 30 درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف میباشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت میشود.

    بدلیل مشکل در دسترسی به این نوع خامه میتوانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش میرسند استفاده کنید اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش میاموزید که چگونه به ان فرم دهید.

    ابتدا اب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و نصف شکر را به ان اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

    کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار دهید.

    خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.

    در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد.

    پس از اماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و... استفاده نمائید.

    خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.
  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    نان کاتج

    موادلازم برای 4 نفر:

    آرد  500 گرم

    شیر  325 میلی لیتر

    تخم مرغ  یک عدد

    مخمر  2 قاشق غذاخوری

    نمک  2 قاشق غذاخوری

    شکر یک قاشق غذاخوری

    طرزتهیه:

    نان حجیم سنتی برای آن‌که داخلش را پر از مواد خوشمزه کنیم

    از بیش از 100 سال پیش تا به امروز، نان کاتج، نان سنتیِ انگلستان است. نانی حجیم و بیشتر شبیه کدو تنبل اما ساده که برای همه نوع غذایی خوب است. داخل این نان را می‌توان با مواد مختلف ترکیب کرد.

    آرد، نمک و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.

    آرد را به گوشه‌ها متمایل کرده و درون آن شیر و آب ولرم بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

    مخمر را نیز اضافه کرده و خوب مواد را ترکیب کنید. (مخمر را می‌توانید با آب و شیر مخلوط کنید به‌طوری که در آن حل شود، سپس به مخلوط آرد اضافه کنید).

    خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه مخلوط کنید.

    خمیر را در یک ظرف که از قبل با روغن چرب کرده‌اید بریزید.

    درب ظرف را بسته و برای مدتی در یک مکان گرم نگه دارید تا به دو برابر اندازه اصلی خود دربیاید.

    بعد از آن خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. برای 5 دقیقه در یک ظرف دربسته کنار بگذارید.

    تخم مرغ را با یک قاشق آب و کمی نمک مخلوط کنید.

    تخم مرغ را روی سطح خمیر بمالید.

     فر را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد قرار داده و برای 45 دقیقه خمیر را بپزید تا روی آن طلایی و قهوه‌ای شود.

    می‌توانید نان را با کره، مربا یا غذاهای گوشتی سرو کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی شکل قو

    مواد اولیه :

    تخم مرغ طرز تهیه شیرینی به شکل قو 2 عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید)

    شکر 2 فنجان کوچک

    جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

    شیر طرز تهیه شیرینی به شکل قو 1 فنجان کوچک

    لیمو ترش 1 عدد

    وانیل 1 قاشق چایخوری

    آرد 100 گرم

    کره 20 گرم

    شکر پودری 150 گرم

    روغن نباتی 1 فنجان کوچک و نیم

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ ها را خوب بزنید و جوش شیرین را اضافه کنید که در شیر حل شود. سپس وانیل و مقداری عصاره پوست لیمو در مخلوط بریزید. آرد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم داشته باشید. بگذارید خمیر 1 ساعت یک جای گرم بماند سپس دوباره ورز دهید و باز هم آرد اضافه کنید. وقتی برای پهن کردن آماده شده آن را روی میز کاری پهن کنید.

    یک لیوان بلند بردارید و داخل خمیر دایره هایی به وجود بیاورید که بعد از اتمام کار تبدیل به قو می شوند.

    ابتدا دایره را از وسط تا کنید. سپس با یک چاقو طبق تصویر جاهای خاصی از خمیر را برش دهید. برش ها را همانطور که در تصویر می بینید در بیاورید تا گردن، سر و دم قو را درست کنید. همین روش را برای باقی دایره ها هم تکرار کنید.

    در آخر کار زرده تخم مرغ را با قلم مو روی آنها بمالید. با استفاده از خرده شکلات چشم های آنا را پر کنید.

    سپس روی کل قو شکر بپاشید. فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد داغ کنید و شیرینی ها را تا زمانی که طلایی رنگ بشوند در آن بپزید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    كيك_هويج_و_پرتقال_با_روكش_چيز_كيك

    .

    تخم مرغ سه عدد

    شکر سه چهارم پیمانه

    روغن گیاهی یک دوم پیمانه

    هویج رنده شده صد و چهل گرم (سه هویج متوسط)

    رنده پوست یک پرتقال بزرگ

    آرد سفید یک و نیم پیمانه

    بیکینگ پودر دو ق.چ

    دارچین یک چهارم ق.چ

    نمک و وانیل یک سر انگشت

    گردو خرد شده وکشمش طلایی یک چهارم پیمانه

    فر را با ۱۷۵ درجه گرم کنید، قالب را چرب و آرد پاشی کنید و اگر مایلید کاغذ بگذارید. در یک کاسه مواد خشک را باهم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر را با همزن دستی یا برقی بزنید تا سبک شود، روغن را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید، رنده پوست پرتقال و هویج را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کشمش و گردو را اصافه کنید، سپس مواد خشک را اضافه کنید، مخلوط کنید و در قالب بریزید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید، تا تستر تمیز در بیاید و روی کیک طلایی شود. سپس از فر خارج کنید و وقتي كاملا خنك شد با كرم تزيين كنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی گردویی با خمیر یوفکا

    مواد لازم

    ۱ فنجان گردوی ریز خورد شده

    نصف فنجان شکر

    ۱ ق چ دارچین

    ۱ ق غ پوست پرتقال تازه رنده شده

    ربع ق چ پودر میخک

    ۸ ورق خمیر یوفکا ۲۰ در ۳۵

    ۵۰ گرم کره آب شده

    سس شکلات برای تزیین

    یک ورق خمیر ررو پهن میکنیم. روی خمیر رو با کره آب شده چرب می کنیم یک لایه دیگه خمیر بعد یک چهارم مخلوط گردو و شکرو پوست پرتقال و دارچین و میخک رو روی خمیر پخش می کنیم.

    خمیر رو به صورت ۶ مثلث می بریم و مثلث ها رو از طرف باریکشون لوله می کنیم. روی رول ها کمی شکر و سس شکلات می ریزیم.

    در ظرف چرب شده به فاصله می چینیم ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ فارنهایت

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کرپ کیک رنگین کمان

    مواد لازم:

    •    2 فنجان پودر مخصوص کرپ

    •    یک و نیم فنجان شیر

    •    4 عدد تخم مرغ

    •    رنگ غذای قرمز، زرد، آبی و سبز

    •    4 بسته ماست خامه ای وانیلی

    •    تمشک تازه برای تزئین

    روش تهیه:

    1. در کاسه بزرگی، پودر کرپ، شیر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید.

    2. خمیر را در چهار کاسه کوچک تقسیم کنید و به هر کاسه چند قطره از هر رنگ اضافه کنید و مخلوط کنید.

    3. ماهیتابه کوچکی را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی روغن در آن بریزید و دو قاشق از خمیر قرمز در ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را بگردانید تا خمیر سطح آن را بپوشاند. حدود 30 ثانیه بپزید و آن را برگردانید. 15 تا 20 ثانیه دیگر بپزید و آن را به بشقابی منتقل کنید تا سرد شود.

    4. همین کار را برای بقیه خمیرها تکرار کنید. کرپ ها را روی بشقابی بگذارید تا سرد شوند. 

    . وقتی کرپ ها کاملاً سرد شدند، یکی از کرپ های آبی را وسط یک بشقاب بگذارید. یک قاشق ماست روی آن بمالید. کرپ آبی دیگری روی آن بگذارید. همین کار را برای همه کرپ ها آبی تکرار کنید. بعد نوبت کرپ ها سبز، کرپ های زرد و در نهایت کرپ های قرمز است. بهترین کرپ قرمز را بالاتر از همه بگذارید. یک قاشق از ماست را نگه دارید.

    . حالا بشقاب کرپ ها را به فریزر منتقل کنید و بگذارید حدود 1 ساعت بماند. 

     سپس آن را دربیاورید و بقیه ماست را روی آن بمالید و تمشک ها را روی آن بچینید و تزئین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه بیسکوییت مخملی 

    مواد اولیه :

    آرد 1.5 پیمانه

    پودر کاکائو 2.5 ق چ

    نمک 1/4 ق چ

    کره 1/2 پ

    سرکه 1 ق چ

    تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد

    شکلات چیپسی 3/4 پ

    رنگ مجاز خوراکی قرمز 1.5 ق چ

    وانیل 1.5 ق چ

    بیسکوییت مخملی

    طرزتهیه : 

    ابتدا شکر و سرکه و تخم مرغ و کره را در با هم مخلوط میکنیم.

    در ظرف جداگانه ای ارد و پودر کاکائو و وانیل و نمک را با هم مخلوط میکنیم سپس شکلات چیپسی را به مواد می افزاییم.

    حالا همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

    کاغذ روغنی را در ظرف فر پهن کرده و از مواد با فاصله گلوله گلوله می چینیم.

    سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت یعنی همون 180 درجه سانتیگراد خودمون در طبقه وسط فر قرار می دیم 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کوکی اسمارتیزی

    آرد 3 پ - شکر 1 پ - تخم مرغ 2 عدد - روغن مایع 1 پ - پودر کاکائو 2 ق غ - بکینگ پودر 1 ق غ - وانیل نصف ق چ

    روغن  شکر و تخم مرغ رو خوب با همزن میزنیم و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.تکه هایی به اندازه گردو بر میداریم و خوب گلوله میکنیم تا ترکی نداشته باشه و با فاصله داخل سینی چرب شده می چینیم و روشو با اسمارتیز تزئین می کنیم ودر فر 180 درجه بمدت 8 تا 10 دقیقه می پزیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کاپ کیک سوپرایز

    مواد لازم : 

    کاپ کیک

    شکلات آب شده

    توت فرنگی

    برگ نعناع

    طرز تهیه:

    ابتدا کاپ کیک هاتون رو تهیه کنید.

    سپس داخل کاپ کیکها را با یک قاشق کوچک به اندازه یک توت فرنگی خالی کنید.

    توت فرنگی را داخل کاپ کیکها قرار داده و روی آن شکلات آب شده بریزید.

    و یک برگ نعناع روی شکلات قرار دهید برای زیباتر شدن کاپ کیک عاشقانه…

    حتما می پرسید: سورپرایزش کجاست؟!

    وقتی کاپ کیک را از وسط برش بدهیم وسط کیکتون یک قلب زیبا می بینید….

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #شیرینی_قرابیه_تبریز

    بادام پوست گرفته خام 150 گرم
    شکر 200 گرم
    سفیده تخم مرغ 3 عدد
    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر
    بادام را به ضورت پودر در آورید و همراه با شکر با شکر و سفیده تخم مرغ دوبار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
    اگر خمیر سفت بود کمی سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    خمیر را ورز دهید تا سفید شود.
    سپس داخل قیف ریخته و با ماسوره ساده داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید به شکل دایره با فاصله بزنید.
    سپس روی آنها شکر و بادام و پسته بریزید.
    شیرینی ها را در طبقه وسط فر با درجه 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
    بعد از سرد شدن شیرینی ها آنها را از کاغذ روعنی جدا کنید.
    این شیرینی ها در مجاورت هوا خیلی زود خشک می شوند. لذا آنها را در ظرف در دار قرار دهید.

  • leftPublish
  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر #کیک_مادلن نوعی کیک اسفنجی کوچک سنتی ست که منشا آن دو شهر کومرسی و لیوردون ...

    #کیک_مادلن 
    نوعی کیک اسفنجی کوچک سنتی ست که منشا آن دو شهر کومرسی و لیوردون در شمال فرانسه میباشد
    این کیک اسفنجی بوده و به خاطر قالب صدفی شکلش به این نام شهره شده است
    در این کیک مقدار زیادی کره استفاده شده است که عطر و طعم و رنگ بسیااااار مطلوبی به این کوچک زیبا داده است
    عنایت داشته باشید برای داشتن این مادلن حتما باید قالب آنرا داشته باشید
    پنج عدد تخم مرغ رو با یک پ شکر دانه ریز و یک قالب دویست گرمی کره که به دمای محیط رسیده باهم مخلوط کرده و خوب میزنیم، دو پ آرد را با دو ق چ بیکینگ پودر سه بار الک کرده به مواد می افزاییم، نصف پ شیر و در نهایت در قالب ریخته میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت پانزده دقیقه

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كيك باقلواي پسته اي

    بسيار لطيف و خوش عطر

    .

    ٥عدد تخم مرغ رو  با دو ليوان شكر با كمي وانيل ،با همزن حدود ٨الي ده دقيقه همزده،

    بعد سه پيمانه آرد (سرخالي)و يك ق غ پكينگپودر رو الك كرده به مواد اضافه كرده،خوب مخلوط ميكنيم

    سپس يك ليوان شير ولرم رو با يك ليوان (سرخالي)روغن مايع  با هم يكي كرده و به مواد اضافه كرده كامل همزده،در آخر حدود يك فنجان پودر پسته (٥٠گرم)اضافه و بعد داخل قالب يا ظرف پيركس ريخته ،براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه در فر با دماي ١٨٠ميذاريم كه آماده شه

    براي شربت داخل كيك 

    بعد از پختن و سرد شدن كيك،به اندازه هاي دلخواه كيك رو برش داده،بعد يك (فنجان )سرخالي  شكر رو با يك (فنجان)اب بذاريد روي حرارت تا حدودا ٥ دقيقه بجوشه،بعد يك ق چ پودر هل اضاف كنيد و 

    بعد از كمي خنك شدن روي تمامي سطح كيك بريزيد و 

    تزيين كنيد

    .  ميتونيد مقدار پسته  براي داخل كيك رو كمتر كنيد و در صورت تمايل از كمي رنگ سبز در مرحله اخر داخل كيك ،استفاده كنيد . .

       براي اين كيك رسپي هاي مختلفي هست 

     به ️ميزان شكر و آب براي شربت دقت كنيد كه پيمانه فنجان است

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی خانگی(ویژه نوروز)

    پودر قند 250 گرم

    کره آب شده 250 گرم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    هل ساییده شده یک ق م

    وانیل یک هشتم ق چ

    زعفران آب کرده به میزان لازم

    سیاه دانه  و پودر پسته به میزان لازم

    آرد گندم و آرد برنج و آرد نخودچی به میزان لازم

    * کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد.

    * بعد از خنک شدن کره پودر قند را به آن اضافه کرده و با همزن آن قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد.

    * زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد.

    * سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

    * ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد.

    * 15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتی‌گراد حرارت می‌دهیم.

    * به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

    * با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودر پسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

     

    نکته:

    * با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتماً آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

    * شیرینی ریز را بعد از سرد شدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود.

    این شیرینی را می‌توان برای چند ماه در فریزر نگهداری کرد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی کره ای ماهی

    کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم

    پودر شکر نصف پیمانه

    وانیل یک دوم ق چ

    آرد دو و یک چهارم پیمانه

    پسته برای تزیین

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرفی شکر و کره و وانیل را با هم مخلوط کنید و با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر به دست آید. از خمیر برداشته و رول می کنیم به شکل ماهی یا نیم دایره در آورده و در سینی فر می گذاریم و روی آن را با پسته تزیین کرده و در فر به مدت 11 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار می دهیم. سینی فر احتیاج به چرب کردن ندارد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی کره ای صدفی

    کره نرم شده 1 پیمانه

    شکر یک دوم پیمانه

    پودر شکر یک سوم پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    زرده تخم مرغ  1عدد

    وانیل یک و نیم ق چخ

       آرد دو و یک دوم پیمانه

    نمک یک چهارم ق چ

    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم

    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.

    کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.

    تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.

    خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره ای داخل سینی فر شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن نیمی از شیرینی ها را داخل شکلات مذاب زده و اجازه می دهیم خنک شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹

    كيك مخمل قرمز🍓

    آرد: 2 و 1/2 پیمانه

    کره بدون نمک: 1 پیمانه

    تخم مرغ بزرگ: 3 عدد

    باتر میلک: 1 پیمانه

    بیکینگ پودر: 1و 1/2 ق چ

    بیکینگ سودا(جوش شیرین): 1 ق چ

    پودر کاکائو: 2 ق غ

    سرکه سفید: 1 ق غ

    شکر: 1و 1/4 پیمانه

    عصاره وانیل: 1 ق غ

    رنگ خوراکی قرمز: 2 ق غ

    نمک: 1 ق غ

    مواد لازم برای کرم

    پنیر خامه ای: 2 پیمانه

    خامه زده شده: 1و 1/4 پیمانه

    شیر هالف اند هالف: 1/4 پیمانه

    پودر شکر: 3/4 پیمانه

    عصاره وانیل: 1 ق غ

    طرز تهیه

    طرز تهیه کیک

    1- در یک کاسه آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

    2- پودر کاکائو را در کاسه ای  الک کرده و با آرد مخلوط کرده و هم بزنید.

    3- در یک کاسه بزرگ کره را بزنید تا نرم شود شکر اضافه کرده و مجددا با ویسک بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

    4- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید.

    5- عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.

    6- در صورت استفاده از مخلوط کن مواد را به کاسه ی بزرگی منتقل کنید.

    7- در یک فنجان رنگ قرمز خوراکی را با باتر میلک مخلوط کنید.

    8- مخلوط کره ی قرمز رنگ و مخلوط آرد وکاکائو را آرام و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حین افزودن هم بزنید.

    9- 1 ق چ بیکینگ سودا(جوش شیرین)  را با 1 ق چ سرکه سفید مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید. خوب هم بزنید.

    10- دو قالب به قطر 25 سانت را با اسپری روغن چرب کنید.

    11- خمیر را در دو قالب تقسیم کرده و با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

    12- کیک ها را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا خنک شود. سپس از قالب بیرون آورده و به مدت 20 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خنک شود.

    13- کیک ها را با کیسه فریزر پوشانده و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید 

    14- در این میان خامه را درست کنید.

    خامه

    15- دو پیمانه پنیر خامه ای را با ویسک بزنید تا نرم شود.

    16- پودر شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    17- عصاره وانیل اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    18- خامه غلیظ زده شده ریخته و هم بزنید.

    19- شیر هالف اند هالف اضافه کرده و هم بزنید.

    20- کیک را از یخچال بیرون بیاورید.

    21- سطح بالایی کیک ها  را برش بزنید تا صاف شوند.

    22- کیک ها  را به طور افقی از وسط برش بزنید. اکنون 4 تکه کیک داریم.

    23- خامه را روی لایه های کیک ریخته و کیک ها را روی هم قرار دهید.

    24- روی کیک را با خامه بپوشانید.

    25- کیک را در یخچال گذاشته و حداقل به مدت 40 دقیقه پیش از سرو بگذارید خنک شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی بریلو

    مواد لازم برای ۸ نفر

    آبلیمو (بنا بر ذائقه)  ۱/۴ فنجان

    نشاسته ذرت   ۱ قاشق غذا خوری

    شکر   ۱/۳ پیمانه

    آب سرد  ۱/۴ پیمانه

    رنگ خوراکی    به مقدار لازم

    مواد لازم برای بریلو :    0

    روغن جامد  ۱/۲ پیمانه

    تخم مرغ   ۲ عدد

    شکر (پودر شده)   ۱/۴ پیمانه

    پودر نارگیل   ۱/۲ پیمانه

    پودر هل   ۱ قاشق چای خوری

    آرد   1.5 پیمانه

    🔴طرز تهیه🔴 🍰

    ۱- ابتدا روغن جامد و پودر شكر را با همزن می‌زنیم تا كرم رنگ و كشدار شود. پودر هل را افزوده و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میكنیم و سپس زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه كرده و پس از هر زرده حدود سه دقیقه هم می‌زنیم

    ۲-  سپس آرد را اضافه كرده تا خمیر لطیفی به دست آید.

    ۳- از خمیر گلوله‌های كوچكی برمی‌داریم، در دست گرد كرده و در سفیده تخم‌مرغ، سپس در پودر نارگیل زده و در سینی فر می‌گذاریم.

    ۴- هنگامی كه در سینی گذاشتیم با انگشت اشاره روی شیرینی‌ها را كمی فشار داده و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده

    ۵-  و پس از پخت بلافاصله روی آنها پودر قند الك می‌كنیم. پس از خنك شدن داخل فرورفتگی‌ها را با بریلو پر می‌كنیم. 

    ۶-طرز تهیه بریلو:

    ۷- ابتدا شکر و نشاسته را در ظرفی با مخلوط كن مخلوط میکنیم سپس آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم و پس از آن آب را اضافه كرده و خوب هم میزنیم

    ۸-  مخلوط را روی حرارت قرار داده و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال بگذارید . 

    🔴سایر نکات🔴 🚦 

    1)بریلو یا ژله آماده را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.و اگر آن را در خانه درست كردید میتوانید این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید. 

    2)میزان آبلیمو بستگی به ذائقه شما دارد که دوست دارید وقتی این ژله را با کیک یا شیرینی میخورید ترش باشد یا شیرین یا پیشنهاد میکنم ابلیمو را کم کم اضافه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک رنگین کمان

    اول مواد کیک رو آماده کنید. مواد کیک رو به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدوم رو به یک رنگ در بیارید. توی فیلم مواد کیک رو یه باره درست کرده و توی شش قالب ریخته ولی چون امکانش برای بیشتر ما نیست که شش قالب همزمان توی فر بزاریم میتونید هر بار مواد کیک رو به اندازه دو قالب درست کنید و هر بار دو رنگ رو توی دو قالب هم اندازه داخل فر بزارید. یا اگه دو قالب ندارید باید شش بار این کار رو انجام بدید. از هر کیکی میتونید استفاده کنید. کیک توی فیلم کیک کره ای هست. رنگ هایی که توی فیلم استفاده میشه رنگ های امریکن کالر هست که اینجا کمیاب و گرون هست. شما از هر نوع رنگ ژلی که در دسترستون هست استفاده کنید. چون این کیک کمی زمان بر هست توصیه میکنم روز قبل کیک ها رو درست کنید و لای سلفون بیرون از یخچال نگه دارید. روز بعد که سرحال هستید کیک رو تزئین کنید.

    باتر کریم رو آماده کنید. از هر نوع باترکریمی میتونید استفاده کنید که تاحالا سه مدل باتر کریم توی این کانال آموزش داده شده. دستور های باتر کریم رو میتونید از فهرست مطالب کانال پیدا کنید. از خامه فرم گرفته هم میشه استفاده کرد.

    یک قسمت از خامه یا باتر کریم رو به رنگ سفید نگه دارید برای لایه بندی کیک . و بقیه خامه رو توی شش ظرف مختلف رنگ کنید. 

    توی فیلم بعد از لایه بندی کیک رو توی فریزر میزاره تا بعدا راحت تر بتونه روی کیک رو باتر کریم بکشه. بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد از فریزر خارج کنید و توسط باتر کریم یا خامه فرم گرفته مثل فیلم پوشش بدید. طرز تزئین کیک هم کاملا توی فیلم مشخصه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خمیر دکور ویژه ولنتاین

    با این خمیر میتونید طرح های زیبایی روی کیک و رولت ایجاد کنید . خمیر رو درست کنید، داخل قیف ریخته طرح مورد نظر رو روی کاغذ روغنی بکشید. قالب رو به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد مواد اصلی کیک رو روی خمیر دکور بریزید. و داخل فر بپزید.

    با تصاویر بهتر متوجه میشید.

    مواد لازم خمیر دکور: 

    ارد ¼ پیمانه

    پودر شکر 3 قاشق غذاخوری

    کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری

    سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 1 عدد

    وانیل چند قطره

    آب یک قاشق غذاخوری

    کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا پوک شود. سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده بزنید تا مخلوط شود. از یک تا دو قاشق آب برای رقیق کردن مواد خمیر دکور استفاده کنید . مواد خمیر را داخل قیف ریخته طرح مورد نظر را روی کاغذ روغنی بکشید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #نان_نارگیلی
    کافی است با طعم و بافت نارگیل میانه خوبی داشته باشید ؛ آن وقت مهم نیست با نارگیل چه درست کرده اند شیرینی ، دسر و یا مانند پیشنهاد ما نان. اگر نارگیل دوست دارید این نان را از دست ندهید. 
    مواد لازم
     1 ق چ پودر خمیر مایه تازه
     2  /1 پیمانه  آب
     6 /1 پیمانه  شکر
     2 /1 ق چ  نمک
     4 /1 پیمانه روغن مایع
    2 عدد  تخم مرغ
    2 پیمانه  آرد
    مواد میانی
    1پیمانه پودر نارگیل
    3 ق س  کره ذوب شده
    5 ق س   عسل
    طرز تهیه:
    1. ابتدا یک قاشق چایخوری شکر را با آب ولرم و خمیر مایه در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.

    2. در یک ظرف مناسب، مابقی شکر را با نمک و روغن مایع خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگر شکسته  و 4/3 آنها را با مواد مخلوط کنید. مابقی را برای رومال نان ها کنار بگذارید.

    3. حالا خمیرمایه عمل آمده را به مخلوط حاصل اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد را به آرامی و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. حال خمیر را در یک ظرف مناسب بگذارید و روی آن را کامل بپوشانید، سپس به مدت 2ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.

    4. برای تهیه مواد میانی نان، همه مواد میانی را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و خمیر چسبناکی حاصل شود.

    5. پف خمیر را با دست گرفته و آن را کمی ورز دهید،سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه باز کرده، مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و در طول آن پخش کنید. دو لبه خمیر را روی مواد میانی آورده و خمیر را رول کنید.

    6. در مرحله آخر خمیر را به آرامی روی سینی چرب شده فر قرار داده و دوباره به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید، سپس خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از پیش گرم شده است قرار دهید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان