خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی زعفرانی

    مواد لازم :

    زرده تخم‌مرغ : دو عدد

     زعفران آب‌کرده : یک قاشق چایخوری

     پودر شکر : ۵۸ گرم

     نمک : ۸/۱ قاشق چایخوری

     آرد : ۲۴۰ گرم

     شکلات تخته‌ای برای تزیین : به میزان لازم

     کره : ۱۶۰ گرم

    طرز تهیه

    کره را با پودر شکر در ظرفی ریخته و با همزن خوب می‌زنیم، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش‌دار شود و زعفران را هم در آن مخلوط می‌کنیم.

    آرد و نمک را به آرامی با الک داخل مواد مخلوط می‌کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. از خمیر به شکل توپ‌های گرد برمی‌داریم، در سینی شیرینی‌پزی می‌چینیم و روی آن را با سیخ کباب چوبی کمی گود می‌کنیم،سپس در طبقه وسط فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم کرده‌ایم، به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

    زمانی که شیرینی‌ها پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و می‌گذاریم کاملا سرد شود. شکلات تخته‌ای را روی بخار آب قرار داده و رقیق می‌کنیم، سپس شیرینی‌ها را در پودر شکر غلتانده و حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر می‌کنیم 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پنکیک شکلات و دارچین 

     این صبحانه ترکیب خوبی از مواد شادی‌آور است، یعنی ‌دارچین و گردو و شکلات. دارچین سرشار از آنتی‌اکسیدان است. ‌آنتی‌اکسیدان رخوت و سستی را از بدن‌تان می‌گیرد و باعث می‌شود خواب‌آلودگی از سرتان بپرد. شکلات  تلخ هم حاوی فلاونوئید است که باعث افزایش اثرات ناقلین عصبی در مغز می‌شود‌. شکلات تلخ به‌دلیل داشتن مواد ضد‌افسردگی یک شاد‌کننده بی‌خطر است. شکلات برای تقویت روحیه بسیار عالی است.

    گردو نیز منبع بسیار خوبی از سروتونین است. همچنین حاوی چربی‌های ‌امگا3 است که به پیشگیری از افسردگی و ایجاد حس شادی کمک می‌کند.  ‌البته گردو، روی، آهن و ویتامینB هم دارد که این ماده غذایی را به ماده‌ای شادی‌آور تبدیل کرده است. 60‌درصد وزن خشک مغز از امگا3 است. پس با تامین امگا3 باعث عملکرد بهتر مغز می‌شویم. مغز که خوب کار کند بدن سرحال‌تر و شاد‌تر است.

    مواد لازم

    پودر کاکائو: 25‌گرم 

    آرد: ‌175‌گرم 

    شیر: 350‌میلی‌لیتر

    شکر:‌100‌گرم 

    دارچین: یک قاشق چای‌خوری 

    پودر گردو: یک قاشق غذاخوری 

    پودر‌شکر: ‌30‌گرم 

     شکلات تلخ آب شده: نصف پیمانه 

    وانیل: یک قاشق چای‌خوری 

    روغن مایع: نصف پیمانه 

    نمک:1/4 قاشق چای‌خوری 

    بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

    طرز تهیه

    1-مواد خشک یعنی آرد، بکینگ‌پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودر‌گردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.

    2-حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.

    3- یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی تابه گرم شد، حدودیک چهارم پیمانه از مواد را  برای هر پنکیک در تابه بریزید. و قتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حباب‌دار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.

    4-این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود. سپس بگذارید پنکیک‌ها خنک شوند.

    5-شکلات را با پودر‌شکر مخلوط کنید و  هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیک‌ها بریزید 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شيرينى ماكارون(فرانسوى)

    چى نياز دارم؟!

    90 گرم پودر بادام 

    2عدد سفیده تخم مرغ 

    150 گرم پودر شکر 

    2 قاشق غذاخوری شکر

    رنگ خوراکی به مقدار لازم

    چجور درستش كنم؟!

    1. پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم و آسیاب می کنبم تا کاملا پودر بشود، مراقب باشید تا به واسطه ی چرب بودن بادام به روغن نیوفتد، همین که پودر و با هم مخلوط بشود کافیه است.

    2. در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی تا زمانی که حجمش دو برابر بشود بزنید، در همین حین شکر را آرام آرام به سفیده اضافه می کنیم.

    3. مخلوط پودر بادام و پودر شکر رو 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله به تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. توجه کنید که خیلی هم نزنید و حتما به صورت دورانی باشد تا هنگامی که یک مایه کشدار و یکدست بدست بیاد. در آخر این مرحله رنگ خوراکی را هم اضافه می کنیم.

    4. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و مواد را با قیف و ماسوره ی ساده توی سینی به صورت دایره هایی به قطر 3 الی 4 سانت می ریزیم. توجه کنید که فضای خالی بین شیرینی ها رعایت بشود چون مایه پهن می شود، همچنین اگه ماسوره ی ساده نداشتید میتوانید نوک قیف یک بار مصرف را ببرید و با آن مواد را بریزید. سعی کنید موقع خالی کردن مواد دستتان حالت چرخشی نداشته باشد که موقع پخت شیرینی روی شیرینی برجسته نشود. مواد در یک جهت از بالا به پایین باید خالی بشود.

    5. حالا سینی شیرینی رو چند بار به روی زمین می کوبیم و سی دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم تا روی شیرینی حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد در طبقه ی وسط فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی بپزد ولی نباید قهوه ای پر رنگ بشود. همین که تغییر رنگ داد پخته است. این شیرینی رویه پوک و زیر نرم و کشداری دارد ( زیرش مثل شیرینی گردویی است).

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شيرينى نوروزى

    یک دستور بسیار ساده و آسان و متنوع که باهاش میتونید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید، فقط یک ربع وقت میبره و نیاز به قالب و استراحت نداره و خیلی خوشمزس و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب میمونه.

    بیسکویت وانیلی ، گردویی،پرتقالی،کاکائویی،شکلات چیپسی

    طرز تهیه بیسکویت وانیلی

    کره نرم؛ 125 گرم

    شکر دانه ریز؛ 110 گرم

    وانیل مایع؛ یک ق چ

    شیر؛یک چهارم پیمانه

    آرد سفید؛150 گرم

    آرد سلف رایزینگ؛110 گرم 

    فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.

    کره را بهمراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کنه بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر و در آخر دو آرد که قبلا باهم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. اول بنظر میاد آرد زیاده ولی وقتی همه مواد مخلوط میشه و یکجا جمع میشه خمیر لطیفی درست میشه. به اندازه یک ق غ از مخلوط بردارید و تو دستتون گرد کنید و به فاصله 5سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کفش کاغذ انداختید بچینید. برای اینکه بیسکویتها یک اندازه دربیاد از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.

    با انگشت روی بیسکویت فشار بدید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.

    به مدت 15-18 دقیقه تا وقتی زیرش طلایی بشه بپزید.

    انواع دیگه بیسکویت و آرد سلف رایزینگ در پست بعدی توضیح میدم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كاپ كيك نسكافه 

    تخم مرغ 4عدد

    ماست رقیق ۲۲۵گرم

    شکر ۲۲۰ گرم

    آرد ۲۵۰ گرم 

    ب پ ۱/۵ ق س

    پودر نسکافه ۲ق س

    روغن ۱۳۵ گرم

    وانیل کمی

    تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن ۲دقیقه بزنید

    روغن را بیفزایید

    آرد و ب پ و نسکافه پودر را الک کنید بیفزایید به همراه ماست

    با همزن دور کند هم بزنید تا مخلوط,شوند 

    در قالب کاپ کیک بریزید

    درجه فر ۱۸۰ حدود ۳۰_۳۵ دقیقه

    نكته : اين مواد حدود ٢٤ عدد كاپ كيك ميشود.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه گز اصفهان  

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    شکر   ۲۵۰ گرم

    آب   ۱ پیمانه

    بادکا   ۳۰۰ گرم

    تخم مرغ (سفیده)   ۵ عدد

    گلاب   ۱ قاشق سوپ خوری

    مغز پسته   ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- شكر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی كه فقط شكر آب شود. سپس بادكا را اضافه كنید. در این زمان مواد كف می كند و بالا می آید. مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد مانند آب نبات كشی شود.

    ۲- سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد. برای اینكه بدانید شهد آماده است، كمی از شهد را داخل آب یخ بریزید، پس از سردشدن باید حالت شكننده پیدا كند.

    ۳- مایه را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید. گلاب را به سفیده اضافه كنید و با همزن برقی بزنید. دو قاشق از شهد را داخل سفیده بریزید و با همزن خوب بزنید.

    ۴- سپس محتوای كاسه سفیده را داخل شهد بریزید و هم زدن را تا زمانی كه مواد گرم است (حدود ۱۰ دقیقه) ادامه دهید. باید مراقب باشید كه مواد سرد نشود، زیرا خراب می شود. 

    ۵- مواد را روی شعله پخش كن با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی كه همزن قدرت دارد با همزن بزنید. وقتی كه مواد سفت شد، با قاشق به صورت پارویی هم بزنید. سپس مغز پسته را اضافه كنید.

    ۶- از مایه تكه های كوچكی برداشته و آن را گردكنید و روی مقداری آرد با كمك كاردك فرم دهید.

    سایر نکات

    برای امتحان مقداری از گز را بگذارید تا خنك شود، وقتی در دست غلطاندید، اگر به دست نچسبید آماده است.

    در صورت دلخواه پس از فرم دادن برای اینكه مرتب تر شود، می توان قالب زده سپس در آرد غلتاند.

    می توانید به جای مغز پسته از مغز بادام استفاده كنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی_لطیفه

    مواد لازم: 

    🍳تخم مرغ ٣ عدد

    🍚پودر شكر ٨٥ گرم

    🍚آرد ٧٠ گرم

    🌽نشاسته ذرت ٢٥ گرم

    🍥وانيل ١/٥ ق چ

    طرز تهيه؛

    فر رو روي درجه ي ٢٠٠ تا ٢٢٠ روشن كنيد تا گرم بشه زرده و سفيده ها رو از هم جدا ميكنيم، زرده ها رو با پودر شكر و وانيل خوب هم بزنيد تا سفيد بشه، سفيده ها رو هم جدا بزنيد تا فرم بگيره، حالا سفيده رو به زرده اضافه ميكنيم و بعد مواد خشك رو به آرامي اضافه كنيد مواد رو با هم مخلوط ميكنيم تا مايه يكنواخت بشه حالا مايه رو تو قيف بريزيد و داخل سيني كه كاغذ روغني انداختيد به فاصله و دايره اي شكل بريزيد و در آخر كار كمي روشون پودر شكر بپاشيد و ده دقيقه تو دماي محيط بذاريد و بعد داخل فر به مدت ١٠ دقيقه بپزيد. بعدشم خامه ي فرم گرفته رو بين ٢ تكه شيريني بذاريد و با پودر شكر و پودر پسته و پودر گل محمدي تزيين كنيد. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    جدول_اندازه_گیری

    اندازه_گیری_بافنجان

         🍰اندازه گیری با فنجان🍰

    1⃣ ۱ فنجان = ۱۶ قاشق غذاخوری = ۴۸ قاشق چای خوری = ۲۴۰ میلی لیتر

    2⃣ ۳/۴ فنجان = ۱۲ قاشق غذاخوری = ۳۶ قاشق چای خوری = ۱۸۰ میلی لیتر

    3⃣ ۲/۳ فنجان = ۱۱ قاشق غذاخوری = ۳۲ قاشق چای خوری = ۱۶۰ میلی لیتر

    4⃣۲/۱ فنجان = ۸ قاشق غذاخوری = ۲۴ قاشق چای خوری = ۱۲۰ میلی لیتر

    5⃣۳/۱ فنجان = ۵ قاشق غذاخوری = ۱۶ قاشق چای خوری = ۸۰ میلی لیتر

    6⃣۴/۱ فنجان = ۴ قاشق غذاخوری = ۱۲ قاشق چای خوری = ۶۰ میلی لیتر

  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #اندازه_گیری_مواد

    روزانه تعداد زیادی از من در مورد اندازه گیری مواد سوال میپرسند.

    این لیست رچ جایی ذخیره کنید داشته باشید بسیار کاربردیه.

    هر پیمانه شیرینی پزی معادل یک لیوان 250 میلی لیتری است.

    جدول اندازه گیری 

    ------------------- 

    کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :

    یک لیوان آرد 150 گرم 

    یک لیوان شکر 230 گرم 

    یک لیوان کشمش 180 گرم 

    یک لیوان پودر قند 160 گرم 

    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم 

    یک لیوان روغن مایع 220 گرم 

    یک لیوان ماست 200 گرم 

    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم 

    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم 

    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم 

    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 

    1 پیمانه آرد 150 گرم

    1 پیمانه شکر 200 گرم

    1 پیمانه روغن 200 گرم

    1 پیمانه شیر 250 گرم

    1 قاشق سوپخوری روغن

    20 گرم

    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم

    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم

    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم

    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم

    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم

    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری

    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری

    1 لیوان آرد 150 گرم

    1 لیوان شکر 230 گرم

    1 لیوان کشمش 180 گرم

    1 لیوان پودر قند 60 گرم

  • ۱۸:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اندازه گيري دقيق

    يك ليوان اب روغن شير مايعات برابر ٢٥٠گرم است

    يك ليوان ارد ١٢٥ تا ١٥٠ گرم است

    يك ليوان شكر برابر با ٢٥٠ كرم است

    🔴پيمانه🔴

    يك پ اب شير روغن ماست ٢٠٠گرم است

    يك پ شكر ٢٠٠گرم است 

     يك پ ارد ١٠٠تا١٢٥ گرم است

    يك پ سفيده برابر با ٤سفيده است 

    🔴قاشق غذا خوري🔴

    يك ق غ ارد برابر با ٢٥

    يك ق غ پودر قند برابر ٢٥ گرم است

    يك ق غ روغن ابكرده يا مايه برابر ٢٠ گرم

    دو ق غ سر صاف شكر برابر ٢٥ گرم

    ق غ همان سوپخوري است چند گرم كمتر در قاشقهاي معمولي ولي ق تو سرويسا همون سوپخوريه چون بزرگتره

    ص ♥️♥️واحد اندازه گیری مقدار♥️♥️

    1 لیتر 1000 میلی لیتر

    1 ایتر 1000 سی سی

    1 سی سی 30 قطره

     1 اونس 25 میلی لیتر

    100 میلی لیتر 1/3 لیوان

    200 میلی لیتر 3/4 لیوان

    250 میلی لیتر 1 لیوان

    250 میلی لیتر 1/4 لیتر

    500 میلی لیتر 1/2 لیتر

     1 دسی لیتر یک دهم لیتر

    1 میلی گرم یک هزارم گرم

    1 پیمانه 1 لیوان در

    1 پیمانه 1/4 لیتر

    1 پیمانه 250 میلی لیتر

    1 پیمانه آرد 150 گرم

    1 پیمانه شکر 200 گرم

    1 پیمان روغن 200 گرم

    1 پیمانه شیر 250 گرم

    1 قاشق سوپخوری روغن 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم

    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم

    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم

    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم

    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم

    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری

    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری

    1 لیوان آرد 150 گرم

    1 لیوان شکر 230 گرم

    1 لیوان کشمش 180 گرم

    1 لیوان پودر قند 60 گرم

    1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم

    1 لیوان روغن مایع 220 گرم

    1 لیوان ماست 200 گرم

    قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 1 1 قاشق سوپخوری

    قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 2 1 قاشق چایخوری

    قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 3 1/2 قاشق چایخوری

    قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 4 1/4 قاشق چایخوری

  • leftPublish
  • ۱۸:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اندازه گیری مواد کیک و شیرینی

    انداره هایی ک مطمئنا ب درد هممون میخوره!

    یک لیتر برابر است با 1000 میلی لیتر , 100 سانتی لیتر و 10 دسی لیتر 

    هر میلی گرم = یک هزارم گرم است.

    هر دسی لیتر = یک دهم لیتر

    میلی لیتر به پیمانه (میلی لیترcc = ml سی سی)

    ۱۰۰ میلی لیتر = ۳/۱ پیمانه = یک دسی لیتر

    ۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه 

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه 

    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه 

    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه 

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه

    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه 

    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه 

    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه 

    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه 

    میلی لیتر به لیتر

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر

    ۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر 

    ۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر

    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه 

    لیوان به گرم

    يك ليوان منظور يك ليوان معمولي است.اين اندازه ها را از مجله هنر آشپزي  نوشتم. 

    يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم 

    يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم 

    يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم 

    يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم 

    يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم 

    يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم 

    يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم 

    پیمانه به گرم (گنجایش مواد در یک پیمانه 250 میلی لیتری استاندارد)(منبع مجله هنر آشپزی )

    80 تا 90 گرم = بادام پرک - پودر نارگیل

    100 گرم = پودر کاکائو - گردوی خرد شده 

    110 گرم = فندق خرد شده یا پودر شده - بادام زمینی (پسته شامی)

    125 گرم = بادام خرد شده یا پودر شده - نشاسته گل

    150 گرم = آرد - آرد ذرت - نشاسته ذرت - شکلات رنده شده - شکلات گرانول - کشمش سیاه درشت - پودر سوخاری - پودر نان خشک 

    160 گرم = پودر قند (پودر شکر) - کشمش سبز

    170 گرم = خلال پوست مرکبات - کشمش بی دانه پلویی

    210 تا 220 گرم = میوه شکری - رنده کدو یا هویج (کمی فشرده) - روغن مایع

    230 گرم = شکر - شکر قهوه ای (بسته به اندازه دانه ها و رطوت جذب شده امکان دارد تا 20 گرم تفاوت وزن داشته باشد، بهتر است از ترازو استفاده شود) روغن جامد - خامه پاستوریزه

    250 گرم = کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا (صبحانه) - آب میوه جات - کمپوت میوه جات با آب - ماست ساده - شیر - سس مایونز - پوره میوه جات و سبزیجات تازه یا پخته

    330 گرم = شکلات صبحانه (بدون حباب و فضای خالی)

    350 تا 360 گرم = عسل - مربا - مارمالاد - شربت غلیظ قند - گلوگز مایع - 

    قاشق سوپخوری (غذاخوری)به گرم

    يك قاشق سوپ خوري آرد برابر است با 10 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري شكر برابر است با 12 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري پودر قند برابر است با 10 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم

    شير پاستوريزه 120 ميلي ليتر ( سي سي )‌ معادل نصف ليوان معمولي

    ژلاjتین 

    • یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک شکلاتی بی نهایت خوشمزه

    مواد لازم

    آرد مخصوص شیرینی پزی  دو پیمانه

     پودر کاکائو  نصف پیمانه 

    بیکینگ پودر  دو ونیم قاشق چای خوری

    جوش شیرین  نصف قاشق چای خوری  نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

    پودر نسکافه  یک قاشق چای خوری

    پودر شکر  یک و نیم پیمانه

    تخم مرغ  دو عدد  شیر  یک پیمانه  روغن مایع  نصف پیمانه  وانیل  نصف قاشق چای خوری  آب جوش  نصف پیمانه

    روش تهیه

    اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو بریزید ، برای تزیین روی کیک شکلات رو با یک قاشق روغن مایع آب کرده و روی کیک می ریزیم  و با دانه های انار و خلال پسته تزییی می کنیم 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۹:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    چیز کیک لیمویی 

    چیز کیک لیمویی یک دسر ترش و شیرین است که به‌راحتی درست می‌شود. برای تهیه آن احتیاجی به فر هم نیست. کافی است مقداری پنیر خامه‌ای و خامه فرم گرفته تهیه کنید تا بتوانید به تعداد مهمانان چیزکیک خوشمزه متفاوت درست کنید.

    ۱ بسته بیسکوییت ساده

    ۵۰ گرم کره نرم شده

    ۳۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

    ۱ پیمانه خامه فرم گرفته

    ۱ پیمانه پودر قند

    ۲ /۱ ق چ پوست رنده شده لیمو ترش

    ۳ تا ۴ ق س آب‌لیموی تازه

    ۲ عدد لیموترش

    طرز تهیه:

    ۱. ابتدا بیسکویت و کره را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت کاملا خرد شده و با کره مخلوط شود. مخلوط بیسکویت و کره را همچنین داخل یک کاسه هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که بیسکویت را داخل کاسه بریزید و آن را خوب له کنید، سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط کره و بیسکویت را داخل لیوان‌های موردنظرتان بریزید، طوری که یک لایه داخل لیوان‌ها تشکیل شود. حال لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

    ۲. در این میان در یک ظرف مناسب پنیر خامه‌ای را بریزید و آن را خوب بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود، سپس نیمی از خامه را همراه با پودر قند، آب‌لیمو وپوست رنده شده لیمو ترش اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. مواد را خوب باید هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

    ۳. لیوان‌ها را از یخچال درآورید و با مخلوط حاصل پر کنید، سپس آنها را دوباره در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا چیز کیک کاملا خودش را بگیرد. بعد از زمان مذکور لیوان‌ها را از یخچال درآورید، آنها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های لیمو ترش تزیین کرده و سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر مخلوط بیسکویت و کره چسبندگی لازم را نداشت، از مقدار بیشتری کره استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بیسکویت مخملی

    طرز تهیه بیسکوییت مخملی 

    📝مواد اولیه :

    🍪آرد 1.5 پیمانه

    🍪پودر کاکائو 2.5 ق چ

    🍪نمک 1/4 ق چ

    🍪کره 1/2 پ

    🍪سرکه 1 ق چ

    🍪تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد

    🍪شکلات چیپسی 3/4 پ

    🍪رنگ مجاز خوراکی قرمز 1.5 ق چ

    🍪وانیل 1.5 ق چ

    بیسکوییت مخملی

    🍴طرزتهیه : 

    ابتدا شکر و سرکه و تخم مرغ و کره را در با هم مخلوط میکنیم.

    در ظرف جداگانه ای ارد و پودر کاکائو و وانیل و نمک را با هم مخلوط میکنیم سپس شکلات چیپسی را به مواد می افزاییم.

    حالا همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

    کاغذ روغنی را در ظرف فر پهن کرده و از مواد با فاصله گلوله گلوله می چینیم.

    سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت یعنی همون 180 درجه سانتیگراد خودمون در طبقه وسط فر قرار می دیم

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۰/۱۱/۱۳۹۴   ۲۰:۰۶
  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک قاشقی

    مواد لازم:

    1 لیوان شیر 

    1 لیوان شکر

    2 لیوان آرد

    2 عدد تخم مرغ

    1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل

    طرز تهیه:

    همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم  سرخ می کنیم 

    پیشنهاد سر آشپز درمورد کیک قاشقی ک روغن کم مصرف کنه👇

    من تو تابه ی دو طرفه پختم همه ی مواد رو ریختم توش یه ذره هم روغن خیلی عالی شده بود .میشه چند تا تو اون تابه پخت و بعد رو هم گذاشت و لا به لاش خامه زد و تزیینش کرد.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک سورپرایز نارگیلی

    مواد لازم : 

    تخم‌مرغ 3 عدد.شکر 1/5 لیوان. چای پررنگ سردشده 1 لیوان. روغن مایع 1 لیوان. بکینگ پودر 1/5 ق م. پودر کاکائو 3 ق غ سر صاف.آرد 3 لیوان.

    مواد توپ نارگیلی:

    سفیده تخم‌مرغ 2 عدد.پودر نارگیل 2 لیوان.پودر قند 1 لیوان

    طرز تهیه:

    ابتدا سفیده تخم‌مرغ را با هم زن میزنیم تا پف کنه بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس از مواد به اندازه گردو جدا کرده و گرد میکنیم از این مواد حدوداً 13 الی 14 عدد توپک بدست میاد که نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا استراحت کنه سپس تخم‌مرغ  رو با شکر درون همزن شش مین میزنیم تا پف کنه بعد چای سرد و روغن مایع رو اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن میزنیم بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم دو بار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و یواش یواش هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه درون قالب رو چرب میکنیم نصفی از مواد کیک رو ریخته و توپک های نارگیلی رو روی کیک چیده و نیمه بعدی مواد کیک رو روی مواد ریخته و درون فر که از قبل گرم شده به مدت 45 الی 50 مین با حرارت 175 درجه میگذاریم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پن_کیک_شکلاتی

    مواد لازم:

    آرد سفید 1 پیمانه

    شکر 2 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

    شیر 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    همه مواد خشک را در ظرفی الک کنید. شیر ، تخم مرغ، کره ذوب شده و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. این مواد را کم کم به مواد خشک اضافه کرده با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. نباید مواد را زیاد هم بزنید. تابه نچسب را با چند قطره روغن چرب کرده روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی تابه خوب گرم شده یک قاشق از مواد را داخل تابه ریخته پس از اینکه یک طرف آن پخته شد پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. پن کیک را میتوان در اندازه های مختلف درست کرد. میتوانید در اندازه یک قاشق یا یک ملاقه یا حتی در ابعاد یک تابه کوچک درست کنید. پن کیک ها را گرم روی هم چیده با عسل یا سس شکلات سرو کنید. نوش جان.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مافین صبحانه_فرانسوی

    فرانسوی‌ها برای صبحانه خود از نوعی مافین خوشمزه استفاده می‌کنند که با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.

    مواد لازم براي 12 عدد مافين:

    آرد: يك و نيم پيمانه

    شكر: نصف پيمانه

    بيكينگ پودر:‌ يك و نيم قاشق چای خوری

    جوز هندي: يك چهارم قاشق چای خوری

    نمك: يك هشتم قاشق چای خوری

    تخم مرغ: يك عدد، زده شود

    شير: نصف پيمانه

    كره: نصف پيمانه، ذوب شود

    برای رويه:

    شكر: يك چهارم پيمانه

    دارچين: نصف قاشق چاي‌خوری

    كره: يك سوم پيمانه،‌ ذوب شود

    طرز تهيه:

    •    فر را روی حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي‌گراد از قبل گرم كنيد.

    •    فنجان‌هاي مخصوص مافين را چرب كرده و يا كاغذ مخصوص شيريني درون آن‌ها قرار دهيد.

    •    درون كاسه همزن متوسط، آرد، نصف پيمانه شكر، بيكينگ پودر، جوز هندي و نمك را خوب با هم مخلوط كنيد.

    •    شير، تخم مرغ و يك سوم پيمانه كره ذوب شده را با هم مخلوط كنيد.

    •    مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و تا حدی كه مرطوب و حباب‌دار شوند آن‌ها را هم بزنيد.

    •    درون فنجان‌هاي مافين از پيش آماده كرده را با قاشق پر كرده و آن‌ها را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد به مدت 25 - 20 دقيقه قرار دهيد.

    در اين حين، دارچين را با يك چهارم پيمانه شكر مخلوط كرده و زمانی كه مافين‌ها خوب پختند سر آن‌ها را ابتدا درون كره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچين و شكر فرو بريد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی تر_فوری

    ✅مواد اولیه : 

    پودینگ شکلاتی 1بسته 

    بیسکویت ساده وانیلی 2بسته 

    بیسکویت کاکائویی 2بسته 

    پودر نارگیل برای تزئین کمی

    ✅طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی :

    پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.

    ظرفی با حداقل عمق 3 سانتی متر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید. سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.

    ردیف بعدی را بیسکویت کاکائویی بچینید و مجددا با لایه‌ای از پودینگ روی آنها را بپوشانید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.

    روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

    بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.

    ✅✅فوت و فن درست کردن شیرینی تر فوری :

    * برای اینکه شیرینی شما به راحتی و در اشکال زیبا برش بخورد هر ردیف از بیسکویت‌ها را خلاف جهت ردیف قبلی بچینید، یعنی یک ردیف عمودی و یک ردیف افقی. درست مثل چیدمان لازانیا.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ﻧﺎﻥ_شیر_مال_ترکی  

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ

    ﺁﺭﺩ : 6-5 ﻓﻨﺠﺎﻥ 

    ﺭﻭﻏﻦ :ﺩﻭ ﺳﻮﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ

     ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ : ﺩﻭ ﻋﺪﺩ 

    ﺷﻴﺮ:ﻳﻚ ﻓﻨﺠﺎﻥ 

    ﺷﻜﺮ : ﺩﻭ ﺳﻮﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ 

    ﻣﺎﻳﻊ ﺧﻤﻴﺮ : ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ

     ﻧﻤﻚ: ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﯼ

     ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ: ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﯽ

     ﺯﻧﺠﺒﻴﻞ:ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﻳﻞ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﻴﻦ ﺭﻭﯼ ﻧﺎﻥ ﻛﻨﺠﺪ : ﻳﻚ ﺳﻮﻡ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻛﺮﻩ ﻭ ﺷﻴﺮ : ﻛﻤﯽ  

    🔴ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ🔴 🍩

     ﻣﺎﻳﻊ ﺧﻤﻴﺮ ﻭ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻴﺮ ﮔﺮﻡ ﺣﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻳﻢ 

    ﺗﺎ ﻛﺎﻣﻼً ﭘﻒ ﻛﻨﺪ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﻳﺨﺘﻪ، ﺭﻭﻏﻦ، ﺷﻜﺮ، ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ 

    ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﻳﻞ ﺯﻧﺠﺒﻴﻞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺪﺭﻳﺞ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ

     ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺯﻧﻴﻢ، ﻛﻪ ﺧﻤﻴﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﻧﺮﻡ ﺑﺎﺷﺪ. 5 ﻳﺎ 6 ﺩﻗﻴﻘﻪ 

    ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ 4 ﻳﺎ 6 ﻗﺴﻤﺖ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﺗﻘﺴﻴﻢ ﻭ ﮔﻠﻮﻟﻪ، ﮔﻠﻮﻟﻪ 

    ﻣﯽ ﻛﻨﻴﻢ. ﺭﻭﯼ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﻴﻢ، ﺗﺎ ﺟﺎ ﺑﻴﻔﺘﺪ. ﺳﭙﺲ ﺳﻴﻨﯽ ﻓﺮ ﺭﺍ ﻛﻤﯽ ﭼﺮﺏ 

    ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﻫﺮ ﻳﻚ ﺍﺯ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻳﻚ ﻭ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﭘﻬﻦ ﻭ ﺑﻪ 

    ﺷﻜﻞ ﺑﻴﻀﯽ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﻳﻢ. ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻴﻨﯽ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﮔﺮﺩ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﻴﺮ 

    ﺭﺍ ﻧﻘﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﻴﻢ. ﻛﻨﺠﺪ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ 

    ﺭﻭﯼ ﺧﻤﻴﺮ ﻣﯽ ﻣﺎﻟﻴﻢ. ﺳﻴﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﺗﺎ ﻧﺎﻥ 

    ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﻃﻼﻳﯽ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺳﻴﻨﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﻛﺮﺩﻩ، ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﻳﺪ ﻛﻤﯽ ﺳﺮﺩ 

    ﺷﻮﺩ، ﺑﻌﺪ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻛﻤﯽ ﺷﻴﺮﻣﯽ ﭘﺎﺷﻴﻢ ﻭ ﻛﺮﻩ ﻣﯽ ﻣﺎﻟﻴﻢ، ﻛﻪ ﻧﺎﻥ ﺑﺮﺍﻕ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ. 

    ﻧﺎﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﭼﺴﺒﺎﻧﻴﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﻧﺎﻳﻠﻮﻥ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻳﻢ، 

    ﺗﺎ ﺧﺸﻚ ﻧﺸﻮﻧﺪ. ﺍﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﻧﺎﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﻣﺘﺪﺍﻭﻝ ﺍﺳﺖ.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان