خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک ماست و زعفران 

    مواد لازم:

    شکر دانه ریز 1 پیمانه
    تخم مرغ 4 عدد
    روغن مایع 1 پیمانه
    ماست ¾ پیمانه
    آرد سفید قنادی الک شده 2 پیمانه
    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
    زعفران دم کرده 4 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی یا هر قالب دیگری را چرب و آرد پاشی کنید.
    تخم مرغ ها را همراه شکر بزنید تا حجم آن دو برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن، ماست و زعفران را اضافه کرده چند ثانیه بزنید تا مخلوط شود. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. کیک را داخل فراز پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز بیرون بیاید بپزید. 

  • ۱۹:۴۸   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك شيفون

    مواد لازم :

    آرد               ٢٢٥ گرم 

    شكر              ١٧٠گرم

    زرده تخم مرغ        ٢ عدد

    سفيده تخم مرغ        ٥ عدد

    وانيل          ١/٨ ق چ 

    بيكينگ پودر           ١ و ١/٢ ق چ 

    نمك            يك پنسه 

    مايعات           ١٢٠ ميلى ليتر

    بسته به ذائقه ميتوانيد از آب پرتقال ، آب كمپوت آناناس و يا شير استفاده كنيد

    كرم تارتار          ١/٢ ق چ 

    روغن مايع          ٦٠ ميلى ليتر 

    رنده پوست پرتقال يا ليمو ترش       ١ ق م 

    طرز تهيه :

    ابتدا فر را روى ١٨٠ درجه تنظيم كنيد ، كف قالب را كاغذ روغنى انداخته و روى كاغذ را چرب كنيد .

    شكر را در إسياب كمى نرم كنيد ولى پودر نكنيد

    آرد ، بيكينگ پودر و نمك را الك كنيد .

    زرده هاى تخم مرغ را با ١٠٠ گرم از شكر ، وانيل و دو قاشق سوپخورى از مايعات با همزن برقى بزنيد تا كاملا روشن شود .

    مفتولهاى همزن را خوب بشوييد و خشك كنيد و سفيده ها را بزنيد تا پف كند كرم تارتار را به سفيده بيافزاييد و همچنان به هم زدن ادامه دهيد مابقى شكر را نيز اضافه كرده و تا فرم گرفتن كامل سفيده به همزدن ادامه دهيد.

    مابقى مايعات و رنده پوست پرتقال را به تناوب و كم كم به همراه مخلوط آرد به زرده ها اضافه كنيد و با ليسك به صورت دورانى مخلوط كنيد سپس روغن مايع را نيز به مايه اضافه كنيد و در نهايت سفيده زده شده را به آرامى با مايه به صورت دورانى مخلوط كنيد ( اصطلاحا فولد كنيد )

    مايه را در قالب ٢٥ سانتى ميان تهى بريزيد و به مدت حدود يك ساعت در فرم گرم شده بپزيد ( بعد از ٤٥ دقيقه حتما كيك را چك كنيد)

    قالب را پس از خارج كردن از فر به طور وارونه روى تورى سيمى قرار دهيد و اجازه دهيد به طور كامل سرد شود سپس از قالب خارج كرده و برش زده و خامه كشى كنيد .

    ميتوانيد كيك را بدون خامه كشى و تزئين هم سرو كنيد .

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    👌یک راه حل ساده برای جدا کردن 🍰کیک از قالب:

    قالب را به صورت برعکس روی پایه خنک کننده قرار دهید، سپس روی قالب یک اتوی بخار را به مدت چند ثانیه قرار دهید، به طرز شگفت آوری مشاهده خواهید کرد که کیک به راحتی از قالب جدا می شود.

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     ۲۱ مشکل رایج در پخت انواع کیک

    شاید شما هم خیلی وقت‌ها دست به کار تهیه کیکی شده باشید که پس از اتمام کار متوجه شده‌اید کیک پیش رویتان آن چیزی نبوده که گمان می‌کرده‌اید و با خود گفته‌اید: مشکل از کجاست؟ ۲۱ مشکل رایج در پخت انواع کیک و توصیه‌هایی برای حل آن را در ادامه بخوانید، ‌احتمالا از این پس کیک‌های بهتری خواهید پخت.

    ۱ – کیک به اندازه کافی پف نکرده است:

    ♦ اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)

    ♦ میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.

    ♦ دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.

    ♦ هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آن‌ها رعایت نشده است.

    ♦ کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.

    ♦ بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.

    ♦ میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.

    ♦ اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.

    ♦ قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.

    ۲ – رویه کیک چسبنده است:

    ♦ روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.

    ♦ میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.

    ♦ کیک به اندازه کافی پخته نشده است (می‌تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)

    ۳ – کیک حالت خیس دارد:

    ♦ کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.

    ♦ کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.

    ♦ نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده، زیاد بودن شکر، مایعات و چربی می‌تواند باعث این حالت شود.

    ۴ – کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است:

    ♦ دمای فر بسیار بالا بوده است.

    ♦ مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می‌شود)

    ♦ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

    ۵ – کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

    ♦ قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

    ♦ قالب بیش از حد چرب شده است.

    ♦ مواد بیش از حد مخلوط شده است.

    ♦ مقدار مایعات زیاد بوده است.

    ♦ کیک بیش از حد پخته است. (به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک

    ♦ هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.

    ♦ پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)

    ♦ میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.

    ♦ قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.

    ♦ کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.

    ♦ در فر قبل از پخت باز شده است.

    ♦ دمای فر کم بوده است.

    ♦ مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است. (معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می‌شود)

    ♦ بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

    ۶ – کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:

    ♦ فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است. (فر باید حداقل از ۲۰ دقیقه قبل گرم شود)

    ♦ شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.

    ♦ مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.

    ♦ میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

    ♦ میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.

    ♦ از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.

    ♦ مواد به درستی در قالب پخش نشده است.

    ۷ – رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است:

    ♦ مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

    ♦ مدت طبخ طولانی بوده است. (بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)

    ♦ سفیده‌های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.

    ♦ قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است. بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید.

    ♦ دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.

    ♦ کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.

    ♦ مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.

    ♦ میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

    ♦ مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.

    ۸ – قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:

    ♦ مواد بیش از حد مخلوط شده است.

    ♦ دمای فر بسیار زیاد بوده است.

    ♦ میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.

    ♦ کیک در طبقات بالا‌تر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)

    ۹ – رویه کیک شیبدار و کج است:

    ♦ فر و یا پنجره فر تراز نیست.

    ♦ کف قالب کج و شیب دار است.

    ♦ مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است.

    ۱۰ – رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:

    ♦ گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی‌شود. (برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل ۵ سانتی‌متر از دیواره‌های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

    ۱۱ - ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:

    ♦ مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی‌گیرد.

    ۱۲ – ته کیک خمیر و سنگین است:

    ♦ مواد کیک خوب مخلوط نشده است.

    ♦ مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.

    ♦ تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.

    ۱۳ – کیک کاملا سفت است:

    ♦ دمای فر خیلی بالاست.

    ♦ زمان طبخ طولانی بوده است. (پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)

    ۱۴ – رنگ کیک تیره وخاکستری است:

    ♦ از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.

    ♦ کیک چسبنده و خیس است.

    ♦ سفیده‌های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.

    ۱۵ – کیک به قالب چسبیده است:

    ♦ قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.

    ♦ کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است..

    ♦ کیک به اندازه کافی نپخته است.

    ۱۶ – بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:

    ♦ مقدارچربی کیک کم است.

    ♦ مقدار شکر کیک کم است.

    ♦ مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

    ♦ خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده)

    ♦ خمیر کیک شل بوده است. (یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی)

    ۱۷ – کیک از لبه‌های قالب بالا زده است:

    ♦ مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

    ♦ اندازه قالب نسبت به مواد اولیه کوچک بوده است.

    ۱۸ – کیک منسجم نبوده و خرد می‌شود:

    ♦ میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

    ♦ کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.

    ۱۹ – پوسته کیک تیره است:

    ♦ فر بیش از حد داغ بوده است.

    ♦ دیواره‌های قالب تیره رنگ است. (به دلیل جذب بیشتر حرارت)

    ۲۰ – در بافت کیک لایه‌های چسبنده‌ای وجود دارد:

    ♦ میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.

    ♦ مواد به درستی مخلوط نشده است.

    ۲۱ – سطح کیک سوخته است:

    ♦ دمای فر بالا بوده است.

    ♦ مقدار مایعات مصرفی نامتناسب بوده است. (موفق باشی)

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    میان‌وعده‌ای برای کودکان:‌ طرز تهیه «دونات قلقلی»

    مواد لازم: تخم‌‌مرغ: 3 عدد، شکر: 100 گرم، شیر: نصف فنجان، روغن مایع: 2 قاشق غذا‌خوری ، وانیل و نمک: از هر کدام یک‌چهارم قاشق چایخوری، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، دارچین و پودر قند: به میزان لازم، آرد: به میزان لازم. روش درست کردن این دسر که میان‌وعده‌ای مناسب برای کودکان هم هست، در ادامه آموزش داده شده.

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم‌‌مرغ و شکر و روغن را با هم مخلوط کنید و بعد شیر و نمک و وانیل را هم اضافه نموده و خوب‌ هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را هم دو بار الک کرده و با مواد مخلوط کنید و خمیر به دست آمده را 2 ساعت استراحت دهید.

    روغن را در ظرفی گود بریزید و داغ کنید. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل توپ کوچک درآورید. سپس در روغن داغ سرخ نموده و روغن اضافه آن را گرفته و روی آنها را با پودر قند و دارچین تزئین کنید. دونات قلقلی با یک لیوان شیر میان‌وعده‌ای مغذی برای کودکان شماست.

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۵   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سوهان عسلي 

    مواد لازم: شکر: یک لیوان، عسل: یک قاشق، خلال بادام یا پسته یا کنجد (یا هر مغزی که دوست دارید): دو سوم لیوان، روغن: کمی

    طرز تهیه: برای تهیه این شیرینی راحت فقط باید سرعت عمل داشته باشید. ابتدا شکر را در یک ظرف گود بریزید و روی حرارت قرار دهید. در این صورت شکر ذوب می‌شود. عسل را اضافه کرده و در این مرحله می‌توانید از هر نوع مغزی که دوست دارید استفاده کنید و به شکر ذوب شده اضافه کرده و بگذارید تا در شکر داغ بو داده شده و تغییر رنگ بدهند. سینی مناسبی را چرب کرده و از مواد با قاشق سریع در سینی بریزید و اجازه دهید خنک شوند. بعد از سینی جدا کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. سوهان عسلی از شیرینی‌هایی است که برای ایام عید تهیه می‌شود و ماندگاری آن طولانی است. می‌توانید با چند نوع مغز جداگانه، سوهان عسلی تهیه کنید و از تنوع طعم‌های مختلف بهره ببرید. در ضمن برای این‌که سوهان شما شفاف شود می‌توانید یک قاشق مربا‌خوری روغن مایع به مواد اصلی اضافه کنید. 

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    لوز نارگيل 

    مواد لازم: پودر قند: یک لیوان، پودر نارگیل: ۲/۵ لیوان، گلاب: نصف لیوان، پودر هل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری ‌

    ‌مواد لازم برای تهیه شربت لوز: شکر: یک لیوان، آب: نصف لیوان، گلاب: نصف فنجان

    طرز تهیه: ابتدا پودر نارگیل را سه قسمت کنید و یک قسمت آن را کنار بگذارید. پودر قند و بقیه پودر نارگیل را در آسیاب ریخته و خوب نرم کنید. هل را به آن اضافه کنید. شکر را با آب و گلاب مخلوط کنید و شربت تهیه کنید. پودر قند و پودر نارگیل آسیاب شده و پودر هل را در ظرفی بریزید و کم کم از شربت روی آن بریزید و مخلوط کنید تا پایه اصلی لوز آماده شود. ظرف مستطیل شکلی را در نظر بگیرید و کف آن را پودر نارگیل آسیاب نشده بریزید و بعد خمیر شیرینی لوز را روی آن پهن کنید و روی آن را مجددا پودر نارگیل بریزید و کمی با پشت قاشق آن را فشرده کنید و به آن چند ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد و در ‌‌نهایت به‌صورت لوزی برش دهید و در ظرفی مناسب چیده و روی لوز نارگیل را کمی پودر پسته بریزید و از مهمانان نوروزیتان پذیرایی کنید.

  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    قماچ (شیرینی محلی شهر لار)


    مواد لازم: آرد سفید: یک کیلو، روغن: ۲/۵ لیوان‌، پودر قند: ۲/۵ لیوان، زعفران آب کرده و کنجد: به میزان لازم، وانیل: کمی

    طرز تهیه: آرد و روغن و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. خمیری لطیف حا صل می‌شود. بعد خمیر را روی یک سطح صاف، به قطر یک سانت باز کنید و قالب گرد بزنید. روی آن‌ها را با برس زعفران آب کرده زده و کمی کنجد بپاشید و در سینی فر قرار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده بود، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط قرار دهید. این شیرینی خشک است. چنانچه بخواهید کمی نرم باشد، همزمان با پخت، یک ظرف آب در فر بگذارید. بعد از این‌که شیرینی آماده شد، از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی بچینید. این شیرینی به طور معمول در ایام نوروز در لار پخته می‌شود.

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه بیسکویت دارچینی در خانه

    مواد لازم- روغن جامد: دو فنجان، آرد: دو پیمانه، پودر شکر: دو فنجان، تخم‌مرغ: دو عدد، جوش شیرین و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری.

    طرز تهیه:

    ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوش‌شیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کم‌کم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید.

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه شیرینی کشمشی

     مواد لازم- تخم‌مرغ: ۲ عدد، کشمش: نصف لیوان، پودر قند: نصف لیوان، وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری، رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری، کره یا روغن جامد: نصف لیوان، آرد: یک لیوان.

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را بزنید تا کاملا پف کرده و از ظرف نریزد. پودر قند و کره را هم در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید که کرم رنگ شود. زرده‌ها و وانیل و رنده پوست پرتقال را هم به آن اضافه و مخلوط کنید.

    آرد را کم‌کم بریزید و آرام هم بزنید. کشمش را به مواد افزوده و با لیسک یا قاشق به آرامی سفیده تخم‌مرغ را اضافه کرده و از یک جهت دورانی مخلوط کنید. فر را از قبل گرم و سینی آن را کمی چرب کنید و از مواد آماده شده با رعایت فاصله، روی سینی فر بریزید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید. پس از خنک شدن شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف دردار بچینید تا خیلی خشک نشوند

  • leftPublish
  • ۱۴:۱۹   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #کیک_شیفون

    کیک شیفون کیکی بسیار مشابه کیک اسفنجی و کمی منسجم تر است با این تفاوت که در دستور این کیک روغن هم وجود دارد. 

    برای کیک شیفون هم دستورهای مختلفی وجود دارد که به مرور به آنها میپردازیم.

    امروز یکی از بهترین دستورها که خودم همیشه درست میکنم رو براتون میزارم. حتما درستش کنید و لذت ببرید.

    مواد لازم: 

    تخم مرغ 4 عدد

    آرد 1 و ¼ پیمانه

    روغن مایع ¼ پیمانه

    آب ولرم یا شیر ¼ پیمانه

    شکر 1 پیمانه

    وانیل چند قطره

    قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

    فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

    آرد را سه بار الک کرده کنار بگذارید.

    ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید. وانیل و شکر را اضافه کرده حدود 10 تا 15 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده حدود 30 ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود. همزن را کنار بگزارید.حالا آرد الک شده را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده هربار با کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله بسیار مهم است. زیاد همزدن مواد باعث کاهش پف کیک میشود. مواد را داخل قالب ریخته برای مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۰:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه نان_کروسان

    مواد اولیه : 

    آرد         یک و ۲/۳  پیمانه 

    شکر        ۲ قاشق غذاخوری 

    شیر      ۱/۴ لیوان 

    خمیر مایه فوری        ۱ قاشق چایخوری 

    آب ولرم      ۱/۴   لیوان 

    کره       ۱۵۰ گرم 

    زرده ی تخم مرغ      ۲عدد 

    نمک       ۱/۴    قاشق چایخوری 

    شکلات چیپسی یا نوتلا     مقداری 

    طرز تهیه با چاشنیِ لبخند : 😊

    خمیر مایه ، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند باقیمانده ی شکر و نمک و شیر ، ۵۰ گرم کره را در داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و کره ذوب شود سپس داخل کاسه ای بریزید و آرد را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس خمیر مایه را نیز اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید ، بعد به شکل توپ در بیاورید و داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود  ؛ سپس روی روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و ۲ ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید ....

    ۱۰۰ گرم کره ی باقی مانده را روی کاغذ روغنی با فویل یا فویل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود ....

    روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید کره سرد را در مرکز قرار دهید لبه های خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازه اش ۱/۴ شود ...

    خمیر را پس از تا زدن ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید ، خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه روی آن بکشید تا پهن شود (دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند ) و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید ، این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایه های خمیر نفوذ کند ...

    در مرحله ی آخر میتوانید خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و یک شب داخل یخچال قرار دهید ... پس ار استراحت نهایی خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و بشکل مثلث و کمی نوتلا قسمت بالایی خمیر گذاشته و به سمت باریک آن به آرامی رول میکنیم ...

    خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر با فاصله قرار دهید و ۲ ساعت داخل فر خاموش به آنها استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود ...

    زرده ی تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق کنید و روی خمیرها بزنید ( میتوانید روی خمیر ها را کمی شکر بپاشید ) سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ... 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك باقلوا

    كيك باقلوا يا همان كيك شربتى جزء كيكهاى بسيار خوشمزه و همه پسند است كه با داشتن هل و گلاب و زعفران طعمى سنتى و دلپذير دارد و بسيار مناسب براى پذيرايى هاى ماه مبارك رمضان و سفره هاى نذرى و پذيرايى عصرانه ميباشد .

    مواد لازم :

    تخم مرغ           ٣ عدد 

    زرده تخم مرغ         ١ عدد براى رويه 

    شكر           ١/٢ پيمانه 

    روغن مايع        ١/٢ پيمانه 

    آرد              ١پيمانه و نيم 

    جوش شيرين        ١/٤ ق چ 

    بيكينگ پودر          ١ ق چ 

    وانيل            ١/٦ ق چ 

    شير يا ماست         ١ ق غ 

    زعفران          كمى 

    هل ساييده نرم         ١ ق غ پُر

    طرز تهيه :

    ابتدا فر را روى ١٨٥ درجه تنظيم كنيد . كف و ديواره قالب را كاغذ روغنى بياندازيد و روى كاغذ را چرب كنيد .

    آرد را با بيكينگ پودر و جوش شيرين و هل مخلوط كنيد و سه بار الك كنيد .

    تخم مرغها را با شكر و وانيل خوب بزنيد تا كاملا روشن شود . روغن را اضافه كرده و يكى دو دور هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود . همزن را خاموش كنيد و مخلوط آرد را روى مايه الك كنيد و به صورت دورانى با ليسك مخلوط كنيد مايه را در قالب ريخته و در فر بپزيد ( حدود ٣٥ تا ٤٠ دقيقه ) .

    سپس زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير يا ماست و مقدارى زعفران مخلوط كنيد و بعد از اينكن كيك را از قالب خارج كرديد به وسيله قلم مو روى سطح كيك بماليد و روى آن پودر پسته بپاشيد و پنج دقيق ديگر در فر قرار دهيد سپس كيك را برش بزنيد و شربت را در دو نوبت روى كيك بريزيد و با يك سينى روى كيك را به مدت ٢ ساعت بپوشانيد تا كيك دم بكشد و شربت را به خود جذب كند . پس از طى اين مدت برشهاى كيك را از قالب خارج كرده و در ظرف بچينيد ، ما بين هر طبقه يك لايه كاغذ روغنى قرار دهيد .

    براى تهيه شربت يك ليوان شكر را با نصف ليوان گلاب ٢ دقيقه بجوشانيد و داغ روى كيك بريزيد.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۵/۳/۱۹
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۱۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    من خیلی کیک باقلوا درست میکنم واقعا طعمش عالیه، از اون دسته کیکهاست که هر قدر میخوری سیر نمیشی، هر چقدر هم سعی میکنی به کالریش فکر کنی نمیشه که نمیشه 😘😘😘
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۵/۳/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيز كيك انگور

    يكى از مطلوب ترين انواع چيزكيك نوع ميوه اى آن است . تركيبى از پنير ، خامه وميوه كه روى پايه يا كراستى از بيسگوئيت وكره قرار ميگيرد و طعمى بهشتى را به ارمغان مى آورد . 

    در فصول مختلف با توجه به انواع ميوه هاى فصل ميتوان طعمهاى متنوعى ايجاد كرد . 

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت پتى بور شكلاتى و يا ساده.         ٢٥٠ گرم 

    كره.        ١٥٠ گرم 

    خامه صبحانه       ٣٠٠ گرم 

    پنير ماسكارپونه.         ٣٠٠ گرم 

    پودر شكر.         ١٠٠ گرم 

    ژله موز يا اناناس.      ١ بسته 

    ژله الوورا.         نصف بسته 

    حبه هاى انگور سياه يا قرمز.    ٢ پيمانه 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه : 

    بيسگوئيت ها را خرد كنيد ودر غذا ساز كاملا پودر كنيد كره اب شده را اضافه كنيد و اين مخلوط را كه بافتى شن مانند دارد را كف قالب كمربندى خوب فشرده كنيد . 

    پودر ژله موز يا اناناس را با يك ليوان سرخالى اب جوش خوب حل كنيد وبگذاريد خنك شود . 

    پنير را با همزن بزنيد وخامه را هم با پنير مخلوط كنيد وخوب با همزن بزنيد پودر شكر را نيز بيافزاييد تا كاملا يكدست شود . محلول ژله را با مايه پنيرى خوب مخلوط كنيد . قالب را از يخچال خارج كنيد ونيمى از مايه پنيرى را روى ان پهن كنيد دانه هاى انگور را روى ان بچينيد ونيم ديگر مايه پنيرى را روى انگورها بريزيد وكاملا صاف كنيد . قالب را دوباره در يخچال قرار دهيد و در اين فاصله پودر ژله الوورا را با نصف ليوان اب جوش مخلوط كرده وژله را خوب حل كنيد . 

    بقيه حبه هاى انگور را به سليقه خود روى چيز كيك بچينيد و ارام ارام با قاشق محلول ژله الوورا را روى ان بريزيد و چيز كيك را به مدت ٦ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود . هنگام سرو اول با يك كارد دور تا دور چيز كيك را از قالب جدا كنيد سپس كمربند قالب را باز كرده وچيز كيك را به ظرف سرو منتقل كنيد . 

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۵/۳/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    باقلوا گردويى

    دوستان عزيزى كه به استانبول سفر كرديد حتما با طعم بى نظير باقلواهاى استانبولى آشنا شديد ويا نمونه هاى متنوع آنرا در تبريز وديگر شهرهاى ايران ميل فرموده ايد . لواش بسيار ظريف وطعم انواع مغزها وغلظت شهد طعمى جادويى را در روح وجسم آدمى به جريان مى اندازد. در اينجا يك نوع باقلواى گردويى را به شما آموزش ميدم كه در آن از رشته كادايف هم استفاده ميشود اميدوارم درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد . 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم : 

    خمير يوفكا مخصوص باقلوا.       نصف بسته لازم ميشود

    رشته كادايف.      ٣٠٠ گرم 

    مغز گردو.         ١ پيمانه ريز خرد شده 

    كره.        ٢٥٠ گرم 

    آب.          ٣ ليوان 

    شكر.        ٢/٥ ليوان 

    آب ليمو ترش.    ٢ ق غ 

    طرز تهيه : 

    ابتدا فر را روى دماى ١٨٠ درجه روشن كنيد. كره را با حرارت ملايم آب كنيد . در يك كاسه رشته هاى كادايف را به كره ذوب شده آغشته كنيد 

    روى ميز كار يك ورق از خمير يوفكا را باز كرده وبا برس روى انرا كره ذوب شده بماليد سپس در راستاى عرض خمير مقدارى از رشته هاى كادايف قرار دهيد و روى انها مغز گردو بريزيد خمير را روى رشته ها آورده و رول كنيد . رولها را به همين ترتيب آماده كرده وكنار هم در ظرف نسوز مناسبى به طور فشرده بچينيد . 

    در انتها روى سطح رولها را هم كره بماليد وبا چاقو انها را برش بزنيد سينى را در فر قرار داده و حدود يك ساعت بپزيد تا كاملا طلايى رنگ شود . 

    در اين فاصله اب وشكر را ١٠ دقيقه بجوشانيد ودر انتها آب ليمو ترش را اضافه كنيد . 

    باقلوا را كه از فر خارج كرديد بعد از چند دقيقه شربت داغ را طى دو مرحله روى ان بريزيد . 

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۳۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك وانيل و پسته

    كيك وانيل وپسته داراى بافتى نرم وطعمى دلپذير مناسب براى پذيراى عصر همراه با چاى يا قهوه است . 

    مواد لازم : 

    شكر.           ١/٥ ليوان 

    تخم مرغ.         ٤ عدد 

    آرد سفيد.         ٣ ليوان 

    شير.          ١ ليوان 

    روغن آب كرده يا مايع       ٢/٣ ليوان 

    ماست.           ٤ ق غ 

    بيكينگ پودر.       ٢ ق م 

    جوش شيرين.       ١ ق چ 

    وانيل.            نصف ق چ 

    پودر پسته.        ١/٢ پيمانه 

    طرز تهيه : 

    شكر وتخم مرغ و وانيل را خوب ميزنيم تا كاملا روشن شود ، ماست وروغن وشير راهم اضافه ميكنيم كمى بهم ميزنيم تا مواد مخلوط شوند . 

    آرد ، بيكينگ پودر وجوش شيرين را با هم مخلوط كرده والك ميكنيم ، مخلوط آرد را روى مايه كيك الك ميكنيم و با ليسك مخلوط ميكنيم . 

    ٢/٣ از مايه كيك را در قالب چرب شده وآرد پاشى شده ميريزيم و ١/٣ باقيمانده را با پودر پسته مخلوط كرده و روى مايه قبلى ميريزيم . كيك را در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٥ درجه سانتى گراد قرار ميدهيم .

    پخت اين كيك حدود ٤٥ دقيقه تا يك ساعت طول ميكشد كه بستگى به فر دارد حتما با چنگال ويا خلال دندان تست كنيد تا از پخت كيك مطمئن شويد . 

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تارت شكلاتى

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت پتى بور شكلاتى.      ٣٠٠ گرم 

    كره.         ١٢٥ گرم 

    خامه.        ٢٠٠ ميلى ليتر 

    وانيل.        كمى

    شكلات تلخ.         ٢٠٠ گرم 

    كره.        ٥٠ گرم 

    طرز تهيه: 

    بيسگوئيتها را پودر كرده و با ١٢٥ گرم كره كه ذوب كرده ايد مخلوط كنيد. خمير را كف قالب تارت طورى پرس كنيد كه ديواره هاى قالب را هم پوشش دهد . اين مخلوط الزاما خيلى حالت خميرى ومنسجم ندارد ميتوانيد از پشت يك ليوان براى پرس كردن آن استفاده كنيد . ظرف پاى را در يخچال قرار دهيد و دست به كار تهيه مواد ميانى پاى شويد . 

    خامه را به همراه وانيل روى حرارت ملايم قرار دهيد تا اطراف ظرف كمى جوش بزند بعد شكلاتهاى خرد شده را داخل خامه بريزيد و از روى حرارت برداريد و خوب هم بزنيد تا شكلاتها كاملا در خامه ذوب شود  ٥٠ گرم كره را نيز اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد اين مايه را روى كراست پاى بريزيد و براى چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود در انتها به دلخواه روى پاى را تزئين كنيد . 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک هویج و زنجبیل

     مواد لازم:
    ▪️ تخم مرغ کمی زده شده: ۴عدد
    ▪️ آرد: ۲پیمانه
    ▪️ شکر: یک و سه چهارم پیمانه
    ▪️ بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری
    ▪️ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
    ▪️ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
    ▪️ هویج رنده شده ریز: ۴پیمانه
    ▪️ روغن مایع: دو سوم پیمانه
    ▪️ آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
    ▪️ زنجبیل تازه رنده شده: ۲قاشق مرباخوری (یا پودر زنجبیل سه چهارم قاشق مرباخوری)
    ▪️ گردوی تفت داده و خرد شده: یک پیمانه
     
     
    ● طرز تهیه:
    تخم مرغ ها را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. ۲ قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.
    آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای، تخم مرغ، هویج، روغن، آب پرتقال و زنجبیل را مخلوط کنید.
    مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید، سپس گردوها را به مواد بیفزایید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.
    کیک را پس از آماده و کمی سرد شدن، از قالب دربیاورید و روی سینی پنجره ای قرار دهید.
     
    ● برای تهیه روی کیک:
    ۲۰۰گرم پنیر خامه ای نرم، ۲قاشق غذاخوری خامه، یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و پودر قند به میزان کافی را با هم بزنید و کنار بگذارید. کیک را روی سینی مناسب قرار دهید؛ مقداری از مواد آماده را روی آن بمالید. سپس کیک دوم را روی کیک اول قرار دهید و بقیه مواد را روی آن بمالید و به دلخواه تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان