خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
×
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک
اینجا کلیک کنید
و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
1 از 3
48.3K
ایده هایی برای سرو بستنی
۰۹:۰۰ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
سرو بستنی تو گرمای تابستون بهترین کاریه که میشه برا عزیزانتون انجام بدین
اینم چندتا ایده بستنی ای
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۰۱ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۰۳ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۰۴ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۰۵ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۰۸ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۱۲ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۱۴ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۱۵ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۱۶ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۱۸ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
میشه بستنی رو تو کاسه پرتغالی سرو کرد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۲۰ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
همیشه خوردن بستنی با یه کوکی خیلی خوشمزه هست اما خوشمزه تر اینه که یه اسکوپ بستنی رو روی یه کوکی کاسه ای سرو کنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۲۳ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
میشه بستنی رو بین دو تا کوکی قرار داد و مثل ساندویچ کوچولو سرو کرد ..منتها این کار باید دقیقا قبل از سرو باشه تا بستنی کوکی رو خمیر نکنه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۲۶ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم یه مدل دیگه از ساندویچ بستنی
بستنی رو بین دو تا بیسکوییت گذاشته
حتی میشه برای خوشگل تر شدنش یه سر این ساندویچ رو توی شکلات تخته ای آب شده فرو کرد و حتی بازم میشه لبه شکلاتی که روی ساندویچ کشیده شده رو ترافل ریز ریخت تا رنگین تر هم بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۴ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
میشه از این رولت های آماده که درنا هم داره بگیرین و یه اسکوپ بستنی رو روی یه برش از رولت بذارین و یه برش دیگه از رولت رو روی بستنی بذارین .میشه روش رو با خامه تزیین کرد و روی خامه هم مغذ گردو یا فندق و یا شکلات چیپسی یا حتی انواع ترافل رو ریخت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۵ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
میشه تارتلت درست کرد و یه اسکوپ بستنی توی اون ریخت و مثل پست قبل با خامه و... تزیینش کرد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۶ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
میشه بستنی رو قالب زد و روش رو باسس شکلات تزیین کرد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۹:۳۸ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این بستنی قالب زده منه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۴۲ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۵۴ ۱۳۹۲/۴/۳۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
کاسه ی شکلاتی
مواد لازم برای کاسه ی شکلاتی:
شکلات تمپر شده(می گم چیه!)
بادکنک
کاغذ روغنی
حالا آماده شید برای تبدیل کردن خودتون و کل آشپزخونتون به شکلات.اگر می خواید به روز من نیوفتید یادتون نره که دستاتون شکلاتی و همه جارو کثیف نکنید چون بعد تموم شدن کارتون یهو چشتون به آشپز خونه میوفته و.....
اولین قدم تمپر کردن شکلاته چون بدون تمپر کردن اون شکلات به کارمون نمیاد.برای تمپر کردن چند راه داریم که اگه قسمت شه یه پست جدا بهش اختصاص می دم...
این راه ساده ترین راه...شکلاتو خورد کنید
به مدت 30 ثانیه بذاریدش تو ماکروفر.البته بستگی به میزان شکلاتتون داره.اجازه نمی دیم شکلات ذوب شه به تیکه های شکلات نرم شده نیاز داریم،شکلات شکل خودشو ا دست نداده ولی نرم شده از ماکروفر خارج کنید و ویسک کنید تا کاملا یه دست شه
برای اینکه بفهمید شکلات تمپر شده یا نه یه ق غ(قاشق غذا خوری)از اونو روی کاغذ روغنی بزارید،باید به همون شکل و راحت از کاغذ روغنی جدا شه
حالا یه ق غ شکلاتو روی کاغذ روغنی بریزید(به تعداد بادکنکاتون)برای پایه ی کاسمون.بادکنکاتونو از قبل بدید براتون باد کنن یا با تلمبه های مخصوصو بادکنک بادش کنید تا مثل من بدش معده دردنگیرید
بادکنکاتونو توی کاسه ی شکلات بزنید و بزارید رو پایش.بهتره شکلاتتون زیاد باشه و ظرفتون عمق داشه باشه.این عکس بادکنک آخرمنه و منظور منو خوب نمی رسونه
اجازه می دیم تا خشک شه.می دونم شما مثل من عجله دارید تازودتر باد بادکنکارو خالی کنید و کاستون ببینید و شیطونه هی در گوشتون میگه بزارش تو یخچال ولی از اونجایی که ما ارادمون قوی جلو خودمونو می گیریم،اگر بزاریمش تو یخچال رویه شکلات سفت میشه و توش نرمه و همه ی زحماتتون هدر میره پس صبرکنید
حالا که کاملا خنک شده و ثابت کردیم که با اراده ایم نوبت هیجان انگیز ترین بخش کاره،موقعی که کاسمون سالم از بادکنک جدا میشه.اول نخ بادکنکو باز کنید ولی دستتون رو ازش جدا نکنید و اجازه ندید همه ی بادش یهویی خالی شه،همزمان یه سوزن م بهش بزنید البته بعد از باز کردن نخ
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
1 از 3
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات