کیک اسفناج
مواد لازم:
آرد : 2 پیمانه
تخم مرغ: 3 تا
شکر: 1 و نیم پیمانه
پوره اسفناج خام : 1 پیمانه (با سه چهارم پیمانه هم کارتون راه میفته)
روغن : سه چهارم پیمانه
آب لیموی تازه: 2 ق غذاخوری
وانیل: 1 ق چایخوری
بیکینگ پودر: 3 ق چایخوری
هل : کمی
گلاب یک استکان کوچک
نمک: نصف ق چایخوری
طرز پخت:
توی کاسه آرد، نمک و BP رو مخلوط و سه بار الک کردم
برگهای سبز و تازه اسفناج رو که ساقه هاش رو جدا کردیم توی غذاساز یا با هر وسیله ای که دارین خوب پوره می کنیم..من برای راحتی این کار یک چهارم از روغن دستور رو به اسفناج ها اضافه کردم که راحت تر پوره بشه..در اینصورت کیک خوشرنگ و زیبایی دارینشکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن می زنیم تا روشن و کرمی بشهروغن رو می ریزیم بعد آبلیمو و پوره اسفناج رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد گلاب
مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم .می تونی کمی پودر هل هم به مخلوط اضافه کنید
داخل قالب بریزید ، زمان پخت 30 دقیقه، دمای فر 180 درجه سانتیگراد