خانه
307K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک اسفناج


    مواد لازم:


    آرد : 2 پیمانه


    تخم مرغ: 3 تا

    شکر: 1 و نیم پیمانه

    پوره اسفناج خام : 1 پیمانه (با سه چهارم پیمانه هم کارتون راه میفته)

    روغن : سه چهارم پیمانه 

    آب لیموی تازه: 2 ق غذاخوری

    وانیل: 1 ق چایخوری

    بیکینگ پودر: 3 ق چایخوری

    هل : کمی 

    گلاب یک استکان کوچک

    نمک: نصف ق چایخوری



    طرز پخت:

    توی کاسه آرد، نمک و BP رو مخلوط و سه بار الک کردم



    برگهای سبز و تازه اسفناج رو که ساقه هاش رو جدا کردیم توی غذاساز یا با هر وسیله ای که دارین خوب پوره می کنیم..من برای راحتی این کار یک چهارم از روغن دستور رو به اسفناج ها اضافه کردم که راحت تر پوره بشه..در اینصورت کیک خوشرنگ و زیبایی دارین
    شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن می زنیم تا روشن و کرمی بشه

    روغن رو می ریزیم بعد آبلیمو و پوره اسفناج رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد گلاب


    مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم .می تونی کمی پودر هل هم به مخلوط اضافه کنید


    داخل قالب بریزید ، زمان پخت 30 دقیقه، دمای فر 180 درجه سانتیگراد 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان