خانه
306K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۴/۴/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    سینه ی مرغ رو چرخ کردم چهار تا حبه سیر رنده کردم بعد هل و زنجبیل و یکم نمک و فلفل سیاه زدم بعد یه تخم مرغ حسابی ورز دادم بعد لوله ش کدم مثل عکسم توی سلفون . هشتاد دقیقه بخار پز کردم بعدش دراوردم گزاشتم تو یخچال خنک شد برش دادم
    البته تو دستورش فلفل دلمه و هویج پخته ریز شده هم داشت ولی من نداشتم خیلی بی رنگ و رو شد.
    ولی باید یه وعده ای درست کنید بخورید تموم شه. فریزر که میره خیلی بد مزه میشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان