دستورشو براتون میذارم
من اولین بار بود درست میکردم بعد از پخت کاملا متوجه شدم که چه کارایی رو باید انجام بدم تا خیلی خوب بشه حالا فوت کوزه گریشو به شما هم میگم
گوشت رو همراه پیاز رنده شده خوب ورز دادم تا کاملا چسبنده بشه
یه دسته ماکارونی رو برداشتم و گوشتو دورش گذاشتم و با دست فشار دادم تا به ماکارونیها بچسبه مثل کباب کوبیده که به سیخ میزنن
**(ماکارونی حتما نازک و با ضخامت کم باشه ، دسته کوچیکتر بردارین تا کاملا پخته بشه )
پیاز داغ درست کردم و یه مقدار رب گوجه و زردچوبه و ادویه و نمک توش ریختم و کمی تفت دادم بعد آب ریختم و گذاشتم تا آب جوش بیاد بعد ماکارونیها رو داخلش چیدم شعله رو کم کردم و در ظرف رو گذاشتم تا کاملا پخته بشه
** ( آب باید اندازه ای باشه تا کمی روی ماکارونیها رو بگیره وگرنه ماکارونیها خام می مونه)
وقتی پخته شد و آبش تموم شد ، 5 دقیقه آخر فلفل دلمه ای خرد کردم و اضافه کردم
اولین بار مقدار کمتر درست کنین تا قلقش دستتون بیاد
خیلی خوشمزه میشه حتما یکبار هم شده امتحانش کنین