دستور پخت کباب تابه ای
پیازو رنده کردم و آبشو جدا کردم تا گوشت تلخ نشه بعد پیاز رنده شده را داخل گوشت چرخ کرده ریختم
کاملا ورز دادم تا گوشت کشدار بشه در ظرفو گذاشتم و گوشتو مدت یه ساعت داخل یخچال گذاشتم
زمان پخت ، گوشتو از یخچال درآوردم و یه کم ورز دادم
داخل تابه روغن ریختم وقتی تقریبا داغ شد گوشت داخل تابه پهن کردم و برشهای دراز زدم بعد شعله معمولی و در ظرفو گذاشتم
یک طرف که سرخ شد طرف دیگه هم سرخ کردم
انتهای سرخ شدن گوجه ها رو یک برش زدم و داخل تابه گذاشتم تا پخته بشه
برنج هم وقتی دم کشید و آماده شد نصفشو با زعفرون قاطی کردم و هم زدم و ته قالب ریختم بعد برنج سفید ریختم و با دست کمی فشار دادم
بعد ظرف مورد نظرو روی قالب گذاشتم و قالبو سریع برگردوندم