خانه
305K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    آهو : 
    زیباکده
    نازنین جون : 
    ببین چی پختم!!!
    زیباکده

    سلام نازنین جون من این کیکتو خیلی خوشم اومد . چطوری انقد قشنگ قالبی دراومده؟ چطوری انقد پف کرده؟ چطوری ته کیک که روی قالب میشه صاف دراومده؟

    کیکهای من تهشون انقد خوب برشته نمیشه زیاد پف نمیکنه  قشنگ از قالب درنمیاد و تهشونم صاف درنمیاد پف وسطش بیشتر میشه . طرز استفاده ی درست از فرت رو هم برام بگو لطفا . ممنون

    زیباکده

    سلام آهوجون71

    خوش اومدی عزیزم ، خوشحالم که از کیکم خوشت اومده

    من قالبو با روغن مایع گاهی هم کره چرب میکنم البته مقدار روغن داخل کیکو کمتر میکنم و قالبو با روغن بیشتری چرب میکنم

    موادو طبق دستورش بریز  و تخم مرغها رو جدا بزنی بهتر میشه سفیده رو جدا بزن تا پف کنه مرحله آخر به کیک اضافه کن و موادو کمی هم بزن تا پف تخم مرغها نخوابه

    من از گاز فر استفاده میکنم تنظیم شده هست و درجه حرارتش هم برا کیکا بیشتر 175 تا 180 درجه سانتیگراد و طبقه وسط قرار میدم

    از نیمساعت قبل هم فرو روشن میکنم تا دماش یکنواخت بشه

    فر رو باید یه مدت استفاده کنی تا قلقش دستت بیاد چون میگن فر گازای مختلف با هم فرق داره 

    نیمساعت اول پخت کیک اصلا در فرو باز نکن تا کیکت کامل پف کنه بعد از نیمساعت یا پایان زمان پخت یه کارد یا خلال دندون داخل کیک فرو کن و دربیار اگه کیک به اون نچسبید ینی آماده شده از فر دربیار و بزار خنک بشه بعد از قالب جدا کن

    دمای داخل فرت باید یکنواخت باشه تا کیکت یکنواخت پف کنه 

    برا اینکه روی کیکت یکنواخت باشه و وسط خیلی پف نکنه موادو از وسط قالب نریز ، دور تا دور قالب بریز تا  زمانی که قالب پر بشه 

    هر سوال دیگه ای هم داشتی بپرس راهنماییت میکنم91

     ادستور این کیک :

    آرد 2.5 پیمانه - روغن 3/4 پیمانه - شیر 1 پیمانه - شکر 1 پیمانه - تخم مرغ 2 عدد - بکینگ پودر 2 ق چ - وانیل 1/4 ق چ 

    نمک نوک ق چ - گلاب مقدار کم - هل نوک قاشق چایخوری 

    شکر را به شیر اضافه کرده وهم میزنیم بعد روغن اضافه شده و هم میزنیم بعد تخم مرغها را با وانیل در ظرف جدا هم زده وبا گلاب اضافه میشه به مواد و کمی هم زده تا مخلوط بشه

    و در آخر آرد 3 بار الک شده و بکینگ پودر و هل و نمک رو کم کم اضافه و در یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه اگه بخواهیم کیک دورنگ بشه کمی مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو هم زده تا قهوه ای بشه

    قالب را چرب و یک لایه مواد ساده ، یک لایه مواد کاکائویی و لایه بعدی مواد ساده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده  حرارت 180 درجه و مدت 45 درجه قرار میدیم 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان