۱۴:۳۳ ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
lidaa1یک ستاره ⋆|1739 |1639 پست
#خورشت_پياز
مرغ يك عدد
پياز خورد شده خلال نازك يك كيلو
رب انار ترش نصف پيمانه
رب گوجه فرنگى دو قاشق غ
رب نارج دو تا سه قاشق غ
نمك فلفل چوب دارچين ادويه مرغ دونه انار براى تزيين
طرز تهيه
پياز هارو من با غذا ساز خلال كردم بعد براى اينكه ريز تر بشن با تيغه برش سبزيجات دو سه پالس زدم خورد بشه بعد نمك زدم داخل تابه بدون روغن حدود ١٠ دق تفت دادم تا ابش خشك بشه بعد روغن اضافه كردم حدود ٢٠ دق باشعله ملايم سرخش كردم كمى كه طلايى شد تيكه هاى مرغ رو گذاشتم درب ظرف رو بستم و حدود يك ربع با پياز سرخش كردم
رب گوجه و زردچوبه ادويه و چوب دارچين رو ريختم كمى اب اضافه كردم گذاشتم تا ارام بپزه حواستون باشه شعله بايد كم باشه والا پيازها ميسوزه و هر نيم ساعت يك بار بايد جابجا بشن وقتى مرغ پخت رب انار را با كمى اب مخلوط كنيد به مرغ اضافه كنيد بعد بچشيد اگر هنوز شيرينى پياز قالب بود رب نارج را هم اضافه كنيدو بگذاريد خورشت جا بيوفته و سس غليظ و خوشمزه بشه نبايد ابكى باشه .
اگر مشكلى با پياز نداريد پياز ها رو به صورت خلال باريك اماده كنيد .
حواستون به نمك باشه چون توى پياز نمك زديم .
پياز طعم خورشت را شيرين ميكنه پس حتما از رب انار ترش استفاده كنيد .
در اخر داخل سرف كشيده و با دونه انار و اگر فصلش نبود با كمى زرشك تزیینمیکنیم