خانه
305K

ببین چی پختم!!!

  • ۲۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    مامان رهام جون : 
    من زعفرونش رو دم نکردم سابیدم ریختم داخلش. یعنی ب خاطر دم نکردنش میتونه باشه؟؟ نازنین جان بیا جواب بده
    زیباکده

    آفرین الهام جون عالیه 18

    زعفرون حتما باید دم بشه تا رنگش توی غذا بیشتر بشه 

    بهترین راه رنگ بیشتر دادن زعفرون اینه که ،زعفرونو دم کنی بعد ازینکه خنک شد داخل فریزر بزاری یخ بزنه ، رنگش خیلی زیاد میشه

    زمان ساییدن  هم قند اضافه نکن

    برای شله زرد ،  اول کره یا روغن رو اضافه نکن ،، برنج با یه مقدار از زعفرون بجوشه تا کاملا رنگ زعفرون به خورد برنج بره ، بقیه زعفرون رو  آخراش بریز

    کره یا روغنو مرحله آخر اضافه کن

    اینا باعث میشه تا شله زرد بهترین رنگو داشته باشه5

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان