پوست بادنجونا رو گرفتم و ورقه ورقه کردم و بعد نمک زدم تا تلخیش گرفته بشه بعد از یه ساعت کامل شستم و خشکش کردم
بعد توی روغن کمی سرخ کردم ، کدوها رو هم ورقه کردم و سرخ کردم بعد دو تا ورق به حالت بعلاوه + روی هم قرار دادم
مواد داخلش: گوشت چرخ کرده، پیاز خردشده ، کمی جعفری خرد شده، نمک و ادویه و فلفل ( مواد داخلش سلیقه ای هست میشه تغییرش داد ، کم و زیادش کرد ، من میخواستم قارچ هم اضافه کنم ولی تموم کرده بودیم )
موادو تفت دادم بعد رب گوجه اضافه کردم و با کمی آب گذاشتم بجوشه تا کامل پخته بشه وقتی آماده شد، داخل اون بعلاوه + گذاشتم و دو طرفشو بالاآوردم و با خلال دندون فیکس کردم ،روش هم گوجه و هویج برای تزئین گذاشتم
واقعا خوشمزه بود ، از طعمش و مدلش خوشم اومد