E L H A M . Z :
به به
زدی تو کاره فلافلاا .
عالین بانو
ولی اون واقعا املته??? دستورشو میزاری عزیزم
الهام جون غذاهای من اکثرا ابتکاریه موادشو کم و زیاد میکنم تا خوشمزه تر و یه مزه جدید بشه
این مدل املت : پیاز خردشده ، سیب زمینی نگینی خرد شده ، گوجه خرد شده و کمی فلفل دلمه خرد شده
زردچوبه ، ادویه و نمک ، همه رو داخل تابه با روغن کم تفت دادم وقتی نرم شد و آب گوجه تمام شد
تخم مرغها رو اضافه کردم و کامل هم زدم بعد در تابه رو گذاشتم تا سفت بشه و حالت قالبی جدا بشه
(مقدار گوجه کم و تعداد تخم مرغها زیاده )