خمیر پیتزا برای 2 تا 3 نفر:
آرد سفید 350 گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
مخمر فوری 2 قاشق مربا خوری
آب یا شیر ولرم 1 تا 1.5 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
مخمر را داخل آب گرم ( آبی که دستتان را نسوزاند) میریزیم و خیلی کم شکر اضافه میکنیم که به فعال شدن مخمر کمک میکنه و در ظرف را میبندیم 15 دقیقه میذاریم بمونه باید حجمش دو برابر بشه (اگه نشد یا آب خیلی گرم بوده یا سرد بوده و یا مخمر خرابه)
آرد الک شده و شکر و نمک را داخل ظرف ریخته بعد روغن و مخمر عمل آوری شده را اضافه کنید آب یا شیر گرم تقریبا 50 درجه دست را نسوزاند کم کم اضافه کرده و با یک دست هم بزنید آنقدر اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد
خمیر را روی سطح صاف بذارید و ورز بدید هر وقت خمیر چسبنده شد کمی آرد بپاشید بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر نرم و کشدار میشود
خمیر را در ظرف چرب شده بذارید و در ظرف را ببندید و یکساعت در جای گرم بذارید تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه بعد داخل یخچال بذارید
برای اینکه خمیر ترد تر بشه بهتره خمیر را از شب قبل درست کنید و در یخچال بذارید تا آرام آرام ور بیاد
دو ساعت قبل از درست کردن پیتزا ، خمیر را از یخچال در بیارید هر کدام از چانه ها را جدا چرب کرده و داخل پلاستیک و در دمای اتاق بذارید
وقتی خواستید خمیر را استفاده کنید دو دقیقه ورز بدید تا پفش بخوابه بعد خمیر را باز کنید ضخامتش بیشتر از دو سانت نشه
بعد کمی سس روی خمیر بریزید و مواد پیتزا را روش بریزید و داخل فر قرار بدید