metalik :
اره مونا جونم مرغی که شکم پر نباشه و خوب سوخاری و برشته بشه
عزيزم مرغ رو كامل بشوريد چند دقيقه توي آب گرم قرار بديد و بعد مرغ رو تو سبد بگذاريد تا خشك بشه تمام سطحش و داخل شكمش رو نمك بزنيد
بعد آبليمو زعفران و ادويه بهش بزنيد 10دقيقه توي يخچال بگذاريد دوباره در از سس زغفران با قلمو بهش بزنيد چند بار تكرار كنيد
بعد كه كامل آغشته شد گوچه و فلفل دلمه اي و سير رو درشت خورد كنيد توي شكم مرغ بگذاريد ميتونيد با نخ ضخيم مرغ رو جمع كنيد و دوباره از سس زغفران به مرغ بزنيد و مرغ رو به سيخ جوجه گردان فر بكشيد و فر بايد از قبل روشن شده باشه وجوجه گردان رو روشن كنيد
كره ذوب شده با زغفران مخلوط كنيد هر ربع ساعت يكبار با قلمو به مرغ بماليد بستگي به بزرگي مرغتون حدود 2ساعت توي فر بايد باشه
موقع سرو مواد توي شكمش رو خالي كنيد و نوش جان كنيد