اینم شیرینی برنجی من با امکانات کامل تر...
پیشرفت خوبی داشتم
عالی شده ، داد میزنه میگه بیا منو بخوررررر
املت قارچ
به به ، مثل همیشه عالی شده موناجون
اینم املت ابتکاری نازنین پز
خیلی خوشمزه شده بودا ، جاتون خالی
شما لطف داري عزيزم ممنون
اینم تزئین سالاد من
مرغ تندوریمواد لازم: برای 3 نفرماست کم چرب : یک پیمانهآب لیمو ترش : ½ پیمانهزنجفیل : یک قاشق غذاخوریسیر له شده : 3 الی 4 حبهپیاز رنده شده : ¼ پیمانه (یک پیاز کوچک)پاپریکا : یک قاشق غذاخوریدارچین : یک قاشق چایخوریزیره سبز : یک قاشق چایخورینمک : ½ قاشق چایخوریفلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوریهل : ¼ قاشق چایخوریپودر گشنیز : ¼ قاشق چایخوریپودر میخک : ¼ قاشق چایخوریران مرغ : 6 عددپیاز قرمز حلقه شده : 4 عدد کوچکگشنیز تازه : برای تزئینسس راییتاطرز تهيه:مرغ تندوری، معروفترین کباب هندی با طعم جا افتاده و منحصر بفرد خود، تجربه ای لذت بخش را برای شما به همراه دارد. ران مرغ به سبک هندی برای کسانی که از طعم تند لذت می برند نیز بسیار مناسب می باشد.در یک کاسهٔ بزرگ، ماست، آب لیمو ترش، زنجفیل، سیر، پیاز، پاپریکا، دارچین، زیره سبز، نمک، فلفل، هل، گشنیز و میخک را می ریزیم و آنها را با یکدیگر مخلوط می کنیم.سپس مرغ ها را داخل این مخلوط ریخته، هم می زنیم و می گذاریم 6 ساعت بماند (میخوابانیم) تا کاملاً مزه دار شود.فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.پیازهای حلقه شده را در یک ظرف مخصوص فر می ریزیم و مرغ های مزه دار شده را روی آنها می چینیم. آنها را 40 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا مرغ ها قرمزِ برشته و پخته شود. سپس آنها را از فر خارج می کنیم.می توانیم آن را با برگ گشنیز و لیموی برش خورده تزئین نموده و با سس راییتا سرو نماییم.
ممنون گلم
ژله در ژله ...
ژله رولی ها ، ژله ی لیمو نعناست ( موهیتو) خیلی خوشمزست حتما یه بارم شده امتحان کنین
کشک و بادنجون میکس شده
با یه نفر یهویی تصمیم گرفتیم کشک و بادنجون درست کنیم و عکسشو برا هم بزاریم
میگن غذاهای هول هولکی خوشمزه ترم میشه راست میگن ، واقعا خوشمزه بود
ماکارونی ویژه
اندر احوالات هنرهای همسر جان
آشپزی فرک با گوشت چرخ کرده و سبزیجات