کیک یخچالی با پودینگ
بیسکوئیت پتی بور 1 بسته
نشاسته 4 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری پر
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل کمی
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
نشاسته رو با کمی شیر سرد حل کنید
سفیده تخم مرغوانقدرهم بزنید تا سفید بشه و پف کنه
بقیه شیو با شکر و زرده تخم مرغ بذارید روی حرارت مدام هم بزنید تا شکر حل بشه بعد مخلوط شیر و نشاسته حل شده رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی یا کاستارد (غلظتش تقریبا زیاد باشه)
آخر سفیده رو اضافه کنید و بصورت دورانی هم بزنیدتا زمانی که یکدست بشه
شعله رو خاموش کنید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید
داخل ظرف مورد نظرتون کیسه فریزری بندازید بعد یه لایه بیسکوئیت بچینید کنار هم و بدون فاصله
پودینگو دو قسمت کنید یک قسمتو با پودر کاکائو ترکیب کنید میتونین از زعفرون هم استفاده کنید ( سه رنگ
زعفرونی ،کاکائویی، سفید یا دو رنگ یا حتی تک رنگ درست کنین)
روی بیسکوئیتها پودینگ بریزینو صاف کنین دوباره یک لایه بیسکوئیت چیده و روش پودینگ تا لایه آخر به همین ترتیب
لایه آخر که پودینگه روشو بیسکوئیت خرد شده و شکلات رنده شده یا هر چیزی که خودتون دوست دارین بریزین
من پودر نارگیل و شکلات رنده شده و پسته خرد شده ریختم
در ظرفو بسته به مدت 5 ساعت داخل یخچال بذارید البته هرچی زمانش بیشتر باشه بهتر خودشو میگیره
بعد با پلاستیک از ظرف دربیارید و در ظرف دیگه بذارید برش بدید و نوش جونتون
یک مدل دیگه کیک یخچالی هست که بدون پودینگه که حتما دستورشو براتون میذارم