اینم دستور حلوا که دستور مخصوص خودمه:
من پیمونه ها رو بر اساس فنجون گرفتم
شما هم میتونین بر همین اساس بیشتر یا کمترش کنین
آرد گندم 4 فنجون اگه آرد نون سنگک باشه خیلی خوشمزه تر میشه
شکر 2 فنجون
روغن 1/5 فنجون که من به جای روغن از کره استفاده میکنم مزه ش فوق العاده عالی میشه (اینم فوت کوزه گریش)
آب 3 فنجون
زعفرون ساییده شده 1 قاشق چایخوری
گلاب نصف فنجون
هل یاییده مقداری
آرد الک شده رو داخل تابه بریزین و روی حرارت تفت بدین تا رنگش تیره بشه این رنگ بستگی به خودتون داره که بخواین حلوا تیره تر باشه یا روشنتر و با حرارت ملایم مدام هم بزنین
بعد کره رو اضافه کنید و دوباره داخل کره تفت بدید تا آرد سرخ بشه و رنگش قهوه ای
توی یه ظرف دیگه شکر و آب بریزین و روی حرارت بذارید تا چند تا جوش بزنه و شکر آب بشه بعد گلاب و هل و زعفرون دم کرده رو اضافه کنید تا یک جوش بزنه
آرد رو از روی حرارت بردارین تا کمی از حرارت بیفته بعد شربت داغ رو کم کم به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنین تا شربت به خوردش بره و حلوا تقریبا روغن بندازه اگه شل بود یکی دو دقیقه حلوا رو روی حرارت بذارید
بعد حلوا رو داخل ظرف بریزید و نوش جون
البته من مقدار روغن و شکرشو کم کردم بنظرم این مقدار خوشمزه تر و کم ضرر تره شما اگه خیلی شیرین و چرب دوست دارین مقدارشو بیشتر کنین!