مواد لازم :
چغندر قرمز | 425 گرم |
شکر قهوه ای | 50 گرم |
سرکه | 1/2 فنجان |
آب سرد | 1/2 فنجان |
نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
میخک | 4 عدد |
چوب دارچین کوچک | 1 عدد |
تخم مرغ آب پز شده | 6 عدد |
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.