ر نحوه بستن مرغ شکم پر قبلي روشی برای آماده کردن مرغ برای تهیه مرغ شکم پر و یا مرغ بریانی بیان شد. همان طور که می دانید بستن مرغ و بریان کردن آن، باعث زیبایی و جلوه بیشتر غذا هنگام سرو می شود. در ضمن با بستن مرغ، هنگام بریان شدن در فر، از سوختن سر بالها و ران مرغ جلوگیری می شود. بنابراین بهتر است یکی از روشهای بستن مرغ را همیشه در ذهن داشته باشیم تا در موقع لزوم به راحتی این کار را انجام دهیم.
ابتدا ریسمانی 4-5 برابر اندازه مرغ تهیه کنید. به اندازه ای باشد که هنگام بستن مرغ، کم نیاید. مرغ را روی یک سطح صاف به پشت بخوابانید طوری که پاهای آن به سمت بالا باشد.
نخ را از وسط تا کنید تا وسط آن را بیابید و آن را زیر ران های مرغ قرار دهید.
دو طرف ریسمان را به صورت ضربدری از هم رد کرده و دوباره به صورت ضربدری و مانند تصویر از زیر پای دیگر مرغ رد کنید و محکم بکشید تا پاهای مرغ کاملا به هم بچسبد.
مرغ را از کنار برگردانید طوری که پشت آن به سمت بالا ولی هنوز پاهای آن به سمت شما باشد. نخ را محکم کشیده و نگه دارید.
ریسمان را بکشید و از زیر بال های مرغ رد کنید و نخ را در پشت مرغ، ضربدری کنید. سپس نخ را دور بال های مرغ ببندید.
مرغ را برگردانید و ریسمان را محکم دور سینه مرغ ببندید. بعد نخ اضافه را بریده و نوک بال های مرغ را زیر آن، جایگذاری کنید.