خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    برای اینکه فلافل خانگی سنگین و سفت نشود چه کار باید کرد؟

    اول باید نخود را خوب چرخ کنید. قبل از آن هم 24 ساعت بگذارید نخود خیس بخورد. برای یک کیلو نخود باید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر اضافه کنید تا بافت فلافل نرم و سبک شود.

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان