خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان



    براي اينكه بدانيد چطور مي توانيد يك خورشت فسنجان خوشمزه و لذيذ و البته بسيار خوشرنگ داشته باشيد بهتر است به جز مواد لازمي كه براي پخت يك خورشت فسنجان لازم است دو ماده ي مقوي ديگر را نيز اضافه كنيد. اول براي خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوي خورشت، يك سوم هم مغز پسته ي آسياب شده بيفزاييد كه با اين ماده ي مغذي طعم خورشتتان لذيذ تر شود و اما جهت خوشرنگ تر شدن (كه البته در بهبود طعم هم بي تاثير نيست )باز هم به نسبت ميزان خورشت مثلا براي چهار نفر دوعدد شكلات تمام كاكائويي را بعداز اضافه كردن رب انار در خورشت بيندازيد و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط كنيد و بعد بگذاريد خورشتتان خوب جا بيفتد با اين روش شما هم طعم خيلي خوبي به خورشتتان داده ايد و هم در كنار بعضي از رب انارهايي كه زياد خورشت را خوشرنگ نمي كنند مي توانيد رنگ قهوه اي خوشرنگي به خورشتتان بدهيد كما اينكه شيريني اين شكلاتها مي تواند در ملس كردن مزه ي اين غذا تاثير داشته باشد.
    نكته : به جاي شكلاتهاي بسته بندي شده مي توانيد از شكلاتهاي تخته اي كه در تمام لوازم قنادي يافت مي شود استفاده نماييد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان