۱۳:۳۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
فنون آشپزي آسان
براي تشخيص تخم مرغ تازه ، آن را در يك كاسه آب سرد بگذاريد. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف مي رود ، اما اگر به سطح آب بيايد، بهتر است از آن استفاده نكنيد.
اگر مقداري از نان سفيد اضافه آمده و مصرف نمي شود، چاره اين است كه آنها را در فر يا تستر برشته كنيد و به سوپ بيفزاييد. در انتها سوپ را در مخلوط كن بريزيد و بعد سرو كنيد.
يك قاشق غذا خوري نمك در آب سرد بريزيد و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهيد تا از ترك برداشتن تخم مرغ حين پخت جلوگيري كند. برنج خرد شده را مي توانيد در سوپ ، آش و دلمه استفاده كنيد . زيرا بهتر لعاب مي اندازد و غذا يا دسر شما را خوشمزه تر مي كند .
اگر چند برگ كاهو اضافه آمده و به اندازه اي نيست كه بتوان با آن سالاد درست كرد، مي توانيد كه آن را خرد كنيد و به كوكو سبزي بيفزاييد و يا براي ته ديگ مانند نان در كف قابلمه قرار دهيد، بسيار خوشمزه خواهد شد.
براي پختن تخم مرغ به صورت آب پز يا عسلي ، يك قاشق غذا خوري نمك در آب سرد بريزيد و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهيد تا از ترك برداشتن تخم مرغ حين پخت جلوگيري كند. حتي اگر تخم مرغ داراي پوست نازكي باشد و هنگام پختن ترك بردارد، نمك باعث مي شود كه تخم مرغ در آب پراكنده نشود.
آب كردن شكلات تخته اي ( براي استفاده در انواع كيك و شيريني ):
راه اول: تكه هاي شكلات را در كاسه اي قرار دهيد و نصف استكان قهوه داغ روي آن بريزيد. هم زود آب مي شود و هم شيريني شما خوش طعم مي شود.
راه دوم : استفاده از روش طبخ غير مستقيم . شكلات را دريك ظرف گود بريزيد و اين ظرف را در ظرف بزرگتر حاوي آب گرم قرار دهيد ؛ ظرف بزرگ را روي حرارت كم قرار دهيد و شكلات را مرتب هم بزنيد تا آب شود.
براي تهيه انواع كيك ، به جاي شير مي توانيد آب ميوه را جايگزين كنيد، به اين ترتيب طعم كيك شما هم تغيير خواهد كرد.
خاكه قند را مي توانيد با آسياب كردن كاملاً يك دست كنيد و به جاي شكر به كار ببريد.
براي درست كردن سس مايونز، تخم مرغ ها را نيم ساعت قبل از شروع به كار از يخچال بيرون آوريد تا كمي گرم شود.
براي پختن سيب زميني آب پز، فراموش نكنيد يك يا دو قاشق غذا خوري نمك به آن بيفزاييد تا سيب زميني ها ترك برندارند.