خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    خشك كردن ليمو و ميوه ها

    ابتدا ليمو را شسته و كاملاٌ خشك مي كنيم درون سيني استيل قرار داده و در مقابل نور خورشيد مي گذاريم . 2 الي 3 ساعت اول مرتب زير و رو مي كنيم تا تمام ليمو خشك شود و سپس به مدت 3 الي 4 روز زير تابش نور خورشيد قرار مي دهيم تا كاملاٌ خشك شود . براي درست كردن ميوه هاي خشك ميوه ها را پس از شستن به صورت حلقه هاي بسيار نازك برش مي دهيم و در سيني استيل قرار داده ، اگر بخواهيم در زمستان تهيه كنيم روي شوفاژ قرار مي دهيم و اگر در تابستان، زير تابش نور خورشيد قرار مي دهيم . احتياجي به زير و رو كردن ميوه ها نيست و به مدت 7 الي 8 ساعت ميوه ها خشك مي شوند
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان