۱۳:۳۳ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
نكاتي براي انواع خورش
مواد لازم :
علاقه قدري
طرز تهيه :
براي تهيه خورشها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد :
خورش بايد با حرارت ملايم طبخ شود .
خورش را نبايد زياد بهم زد زيرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بين رفتن شكل آنه مي شود .
انواع سبزي را بايد بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ريخت .
چاشني خورش ها بستگي به ذائقه اشخاص دارد بدين جهت ممكن است برحسب ذائقه چاشني آنرا كم يا زياد كرد .
خورش بايد كم آب و كتملا جا افتاده باشد .
براي سرخ كردن پياز بايد دقت كامل كرد كه پياز زياد سوخته نباشد يا سفيد نماند بلكه رنگ آن كاملا طلائي شود .
نمك و ترشي و چاشني خورش را بايد در اواخر طبخ داخل خورش ريخت .
گوشت كليه خورشها بايد با حرارت ملايم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزيجات آن اضافه گردد .
وقتي تمام مواد خورش پخته شد در آنرا باز ميگذاريم تا آب زيادي آن تبخير شود .
براي تهيه پياز داغ :
براي تهيه دو تا سه قاشق پياز سرخ كرده كه درتمام خورشها مصرف ميشود بايد سه تا چهار عدد پياز متوسط را خرد كرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن آبكرده در ظرفي ريخت و رويي آتش گذارد و گاهي آهسته بهم زد تا پياز طلائي رنگ شود . و بلافاصله يك استكان آب ريخت كه رنگ آن زياد تيره نشود .