خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

                                                                       

    دوستای خوبم 

    در این تاپیک راه و روش و فوت کوزه گری برای خوشمزه تر شدن غذاها رو قرار میدم

    همچنین روشهای رفع مشکلاتی که در زمان پخت غذا پیش میاد

    از دوستان هم تقاضا میکنم تجربیات خودشونو بگن  و با هم تبادل نظر داشته باشیم 

                               

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    رومین
    کاربر جديد|53 |76 پست

    اینارو ببینید

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها) ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    *تینا*
    کاربر جديد|32 |24 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    زیباکده

    13

    واقعا؟ خودتون امتحان کردید؟

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    وقتی ابلیمو تهیه کردی اگه تلخ بود برای۱۵ کیلو ابلیمو ۴ تا هویج توش بندازین تلخیشو میگیره

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    اگر از عطر و بوی کلم خوشتان نمی آید به جای صرف نظر از پخت آن، در روش آشپزی تان تغییراتی ایجاد کنید؛ پشیمان نخواهید شد!
    خانواده کلم ها از جمله سبزیجات پرخاصیتی هستند که طعم و مزه آنها برای بعضی افراد به قدری ناخوشایند و نامطبوع است که ترجیح می دهند از خواص آنها صرف نظر کرده و اصولا کلم را در رژیم غذایی شان راه ندهند؛ غافل از اینکه راه های بهتری نیز وجود دارد.
    شما می توانید به جای امتناع از خوردن آنها، با استفاده از ترفندهای آشپزی، بوی شدیدشان را کاهش داده و این سبزیجات فصل را مورد استفاده قرار دهید. راهکارهای زیر نیز از این جمله اند:

    1. طعم به نظر نامطبوع کلم، هنگام پخت افزایش می یابد؛ بنابراین شما می توانید انواع و اقسام کلم ها را به صورت خام در سالاد مخلوط فصل مصرف کنید. به این ترتیب، هم از خواص این سبزیجات بهره مند شده اید و هم طعم آنها شما را نیازرده است؛ خصوصا در صورتی که با سس میل شود.

    2. هنگام آب پز کردن کلم، گل کلم و دیگر اجزای خانواده کلم ها یکی دو ساقه کرفس را داخل آب در حال جوش بیندازید و صبر کنید به همراه کلم بپزد؛ سپس کرفس ها را از آب کلم بیرون آورید. کرفس بوی ناخوشایند کلم را می گیرد.

    3. طعم و بوی خاص گل کلم را با مقداری مغز گردو نیز می توانید کاهش دهید؛ یعنی چند تکه مغز گردو را در قابلمه ای حاوی گل کلم یا هر نوع کلم دیگری بریزید و در واقع گردو را نیز به همراه کلم بپزید.

    4. اضافه کردن مقداری آب لیموترش نیز روش دیگری برای تغییر طعم کلم پخته ـ از هر نوعی که باشد ـ است.

    5. اگر پیش از پخت یا کاربرد در غذا، کلم ها را در مقداری کره یا روغن تفت دهید، طعم به نظر ناخوشایند آنها به شدت کم می شود. امتحان کنید.

    راهکارهای پیشنهادی فوق برای تعدیل طعم و مزه کلم ها و تطبیق آن با ذائقه حساس شما بود ولی مشکل این است که بعضی افراد طعم کلم پخته را ـ از هر نوعی که باشد ـ در غذا دوست دارند ولی بوی حاصل از پخت آن، به خصوص آب پز کردن، را غیر قابل تحمل می دانند.
    اگر شما هم از آن دسته هستید، برای رفع این مشکل نیز روش هایی وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره می شود:

    1. همزمان با پخت کلم، یک استکان سرکه را در کاسه ای استیل یا لعابی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا پایان پخت کلم بجوشد. بوی حاصل از سرکه، بوی پخت کلم را حذف می کند.

    2. با انداختن 2 تکه نان بیات داخل آبی که کلم در آن در حال پختن است، بوی حاصل از آن را کاهش دهید. نان هایی مانند بربری و سنگک با توجه به اینکه از ضخامت بیشتری برخوردارند، برای این کار مناسب تر هستند. پس از اینکه کلم ها پخته شدند، تکه نان ها را از داخل آب کلم خارج کنید.

    3. بوزدایی با استفاده از نان، روش های دیگری نیز دارد؛ به این صورت که یا چند تکه نان خشک بربری یا سنگک یا حتی چند تکه از نان های حجیم را کف قابلمه بچینید، بعد کلم ها و آب مورد نیاز برای پخت را روی تکه نان ها بریزید یا اینکه پس از ریختن کلم و آب در قابلمه، پیش از گذاشتن در، چند تکه نان خشک را روی کلم ها بچینید، سپس در قابلمه را بگذارید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان