خانه
109K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

                                                                       

    دوستای خوبم 

    در این تاپیک راه و روش و فوت کوزه گری برای خوشمزه تر شدن غذاها رو قرار میدم

    همچنین روشهای رفع مشکلاتی که در زمان پخت غذا پیش میاد

    از دوستان هم تقاضا میکنم تجربیات خودشونو بگن  و با هم تبادل نظر داشته باشیم 

                               

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد

    تهیه یک پیاز داغ خوشمزه و خوش رنگ زمانی اهمیت پیدا میکنه که برای تهیه غذاهایی مثل آش و کشک بادمجون و … میخواین برای تزیین ازش استفاده کنین.

    آماده کردن چیپس پیاز یا پیاز داغ کریسپی، ترد و خوشمزه قلق هایی داره که در این قسمت بهش می پردازیم.

    مواد لازم:

    پیاز

    روغن

    زردچوبه یا زعفران ( اختیاری )

    طرز تهیه پیاز داغ کریسپی:

    بهترین روش خرد کردن پیاز ها خلال کردنه آن هم خلال های یک دست؛ یعنی ضخامتش باید به یک اندازه باشه تا یک دست سرخ بشه.

    پیاز ها رو خلالی خرد می کنیم، شسته و در آبکش میریزیم تا آبشون بره.

    در روش اول، پیاز ها رو در یک قابلمه ریخته و روشون آب داغ میریزیم و بعد هم روی گاز میذاریم تا آب دوباره به جوش بیاد بعد از جوش آمدن اجازه میدیم چند دقیقه به همون حالت بمونه. یعنی پیازها چند تا جوش بخوره تا نرم بشه.

    پیاز ها رو آبکش میکنیم ، در یک ظرف گود روغن ریخته و پیاز ها رو در روغن داغ می ریزیم.

    باید کنار گاز بمونید و مدام هم بزنین تا همشون سرخ بشه و ی وقت نسوزه چون حرارت بالاست. بعد از سرخ شدن همه پیاز ها در صورت تمایل کمی زردچوبه یا زعفران روشون بریزین و بعد از کمی تفت دادن آنها رو بردارین روی دستمال بریزین تا روغن اضافه ش خارج بشه … میبینین که چقدر ترد و خوش رنگ شده.

    در روش دوم، پیاز ها رو بعد از خلال کردن، در مخلوط آب و یخ فراوان بریزین و بذارین ۱۰ دقیقه ای بمونه بعد هم آبکش کنین و تا پیازها خنک هستن آنها رو داخل روغن ریخته و سرخ کنین.

    در هر دو روش پیاز ها حسابی ترد و کریسپی میشن اما روش اول نتیجه بهتری رو داره.

    میتونین از زردچوبه یا زعفران هم استفاده نکنین چرا که بدون این ها هم به اندازه کافی خوش رنگ و عسلی میشه.

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    در این مطلب ۹ نکته مهم از ترفندهای آشپزی و خانه داری را برای شما آماده کردیم. دانستن این نکات خالی از لطف نیست، 

    ۹ نکته مهم آشپزی که در آشپزخانه حسابی به کارتان می آید:

    ۱. اگر می خواهید قورمه سبزی شما خوشمزه تر شود، یک ساعت قبل از سرو کردن، داخل قورمه سبزی رب انار بریزید و کاملاً با هم مخلوط نمایید.

    ۲. برای خوردن یک کتلت اصیل و خوشمزه، داخل مواد کتلت زیره و آویشن بریزید.

    ۳. شاید این سؤال برای شما پیش آمده باشد که چرا در رستوران ها، پنیر داخل پیتزا بیشتر از پنیر پیتزاهای خانگی کش می آید؟ برای بیشتر کش آمدن پنیر پیتزای خود قبل از گذاشتن پیتزا داخل فر،روی پیتزا آب اسپری کنید.

    ۴. برای پختن آش رشته لعاب دار و خوشمزه، به همراه حبوبات خود، کمی بلغور گندم خیس کرده و با آن ها بپزید.

    ۵. این نکته را همیشه به یاد داشته باشید برای اینکه ترشی های خانگی زود خراب نشوند هنگام برداشتن ترشی از داخل ظرف یا دبه ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید.

    ۶. برای لطیف تر شدن غذاهایی که داخل فر طبخ می شود همانند پیتزا، هنگام پخت یک ظرف آب جوش داخل فر قرار دهید.

    ۷. جهت جلوگیری از طعم گرفتن برنج مانده در یخچال و تازه ماندن برنج پخته، تکه ای نان بر روی برنج پخته خود قرار دهید.

    ۸. جهت ترد شدن گوشت، مخلوطی از روغن زیتون و سرکه را روی همه ی قسمت های گوشت بمالید و بگذارید بماند، پس از مدتی می توانید گوشت را طبخ نمایید.

    ۹. شاید بتوان گفت جذاب ترین و جالب ترین ترفندهای آشپزی این قسمت، نکته زیر می باشد:

    برای ماندگاری رنگ، بو و طعم هر چه بیشتر زعفران، مقداری از زعفران سابیده یا نسابیده شده را داخل ظرفی ریخته و روی آن تکه ای یخ بگذارید، تا در دمای آشپزخانه و یا اتاق، یخ آب شود. نتیجه ی چشم گیری خواهید دید. این روش برای بهتر رنگ دادن زعفران به مراتب بیش تر از دم کردن آن می باشد.

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ترفندهای خوشمزه شدن غذا موقع آشپزی

    *برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد ۲۴ ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد ۲ تا ۳ سانتی‌متر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید. هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود.

    *برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.

    *برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.

    *در انتها برای این که خورش شما به روغن بیفتد در پایان پخت یک تکه یخ به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود روغن خورش روی آن جمع شود.

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    در این قسمت ۱۱ نکته بسیار جالب را به شما آموزش می دهد. این نکته ها حاصل تجربه در آشپزخانه است … امیدواریم شما هم هنگام استفاده از این ترفندهای آشپزی لذت ببرید.

    ۱. هنگام سرخ کردن بادمجان برای اینکه روغن کمتری به خودش بگیره، یک عدد گوجه فرنگی رو نصف کرده و روی بادمجان ها بکشید، هم باعث طعم بهتر بادمجان ها میشه و هم روغن کمتری مصرف میکنه.

    ۲. برای جلوگیری از سوختن روغن وقتی قصد دارین مواد زیادی سرخ کنین ؛ ابتدای کار که روغن در حال گرم شدن هستش یک یا دو حبه سیر تازه رو پوست بگیرین و در روغن بیاندازید؛ این کار باعث میشه دمای روغن بالا نره و از سوختن روغن جلوگیری میکنه همچنین مواد خرده و ریزی که در تابه هست دور سیر جمع میشه و برداشتنشون از ظرف خیلی راحت تر میشه.

    ۳. اگر برنجتون زیاد جوش خورد چند قاشق آبلیمو به آب برنج اضافه کنین ، این کار باعث میشه برنج وا نره و بعد دم گذاشتن خمیر نشه.

    ۴. اگر میخواین درغذاهاتون از روغن کمتری استفاده کنین ، اینبار برای سرخ کردن کتلت دستتون رو آغشته به سرکه کنین و بعد داخل تابه بیاندازین نه تنها کتلت ها مزه روغن نمیگیره بلکه میزان مصرف روغن شما به نصف میرسه.

    ۵. وقتی میخواین پیازها زودتر از همیشه سرخ بشن ، در ابتدای کار به روغن نمک اضافه کنین تا هم پیاز ها طعم بهتری پیدا کنن و هم زودتر سرخ بشن.

    ۶.این بار ماکارانی با طعم ویژه تری درست کنین، به این شکل که هنگام دم انداختن کمی بین لایه های ماکارانی پودر ریحان بنفش خشک یا شوید خشک بپاشین، مزه عالی به خودش میگیره.

    ۷. برای روغن پس دادن فسنجون اگر در حین پخت نیاز به اضافه کردن آب هست از آب سرد استفاده کنین و همینطور در نیم ساعت پایان زمان پخت فسنجون چند قطعه یخ در ظرف خورش بیاندازید؛ نتیجه عالی به شما میده.

    ۸. اگر در غذایی که گوشت چرخ کرده در آن استفاده شده بوی زهم گوشت حس میشه در ابتدای کار به گوشت پیاز رنده شده اضافه کنین و اجازه بدین گوشت چرخ کرده با پیاز و آب پیاز تفت بخوره و پخته بشه، آب پیاز بوی بد گوشت رو از بین میبره.

    ۹. اگر سویا رو به دلیل بوی آن از غذاهاتون حذف کردین ی راه عالی برای بهتر کردن طعمش وجود داره ، سویا رو به همراه شیر و رب به مدت نیم ساعت خیس کنین تا طعم ها به خورش بره، مزه سویا با این کار عالی میشه.

    ۱۰. برای جلوگیری از نفخ با خوردن مواد غذایی که ایجاد نفخ میکنن مثل انواع آش ها و آبگوشت و غذاهای شامل حبوبات، یک عدد خیار رو به همراه پوست دو قسمت کنین و بگذارید به همراه غذا خیار هم پخته بشه در این صورت دیگه نفخ نخواهید کرد ضمن اینکه رو طعم غذا تاثیری نداره.

    ۱۱. برای سفید شدن برنج مجلسی، چند قاشق ماست به برنج در حال جوش اضافه کنین.

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    قسمت سوم ترفندهای آشپزی را در زیر بخوانید:

    ۱. برای گرفتن شوری برنج کافیه قبل از آبکش کردن برنج به اندازه یک درب بطری نوشابه به آن نوشابه اضافه کنین … شوری از بین میره.

    ۲. برای جلوگیری از سیاه شدن موزها همیشه بعد از خرید موزها رو از هم جدا نکنین و به همان صورت از قسمت ته موز با سلفون چند لایه ته موزها رو بپیچین با این کار مانع رسیدن هوا به موزها میشین و همین طور موزها برای مدت بیشتری تازه می مونن.

    ۳. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها روی آنها آبلیمو یا سرکه بریزین … قارچ ها سفید میمونن.

    ۴. اگر یک خوراک لوبیا خوش رنگ میخواین این بار لوبیا ها رو به مدت ۲۰ دقیقه جدا بذارین در آب بجوشه آبکش کنین و بعد دوباره با پیاز داغ فراوان اجازه پخت بدین تا خوراک جا بیفته میینین که چقدر خوشرنگ شده.

    ۵. این بار برای شور انداختن خیار شور از بطری نوشابه استفاده کنین البته در این صورت باید از خیارهای کوچکتری استفاده کنین. این بطری ها به دلیل اینکه هوای کمتری میکشه خیارشورها بسیار ترد میشن. بعد از آماده شده خیارشور بطری رو از قسمت بالاش ببرین و بعد برای استفاده به یک ظرف دیگه منتقل کنین.

    ۶. برای سرخ کردن سیبزمینی اگر میخواهین روغن کمتری مصرف بشه ابتدای کار سیبزمینی ها رو به روغنی که هنوز سرده آغشته کنین و بعد بذارین رو حرارت ملایم سرخ بشه، مصرف روغن کمتر سیبزمینی های تردتر.

    ۷. یکی از روش های طعم دار کردن و از بین بردن بوی بد ماهی استفاده از سیر و زنجبیل تازه به همراه آبلیمو هست … ماهی رو در مخلوط این مواد به مدت نیم ساعت بخوابونین و بعد با هر روشی که دوست دارین طبخ کنین از بوی بد خبری نیست.

    ۸. برای طعم دار کردن مرغ و ماهی از دلستر استفاده کنین، برای این کار گوشت ها رو در دلستر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت بدین هم بوش از بین میره و هم خوش طعم میشه البته چیز دیگه ای بهش اضافه نکنین.

    ۹. اگر از قارچ در پیتزا استفاده می کنین برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها آنها رو به صورت ورقه های نازک برش بدین این کار مانع آب انداختن قارچ ها میشه.

    ۱۰. برای سبز ماندن رنگ سبزیجات بخار پز آنها رو بعد از بخار پز کردن سریع وارد ی ظرف آب یخ کنین. این کار رو حتی برای فریز کردن سبزیجاتی مثل نخود فرنگی ، لوبیا و … به کار ببرین رنگ سبزیجات بعد از مدت طولانی هم در فریزر اصلن تغییر نمیکنه.

     

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اینجوری دیگه چیزی سر نمیره

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان