در این قسمت ۱۱ نکته بسیار جالب را به شما آموزش می دهد. این نکته ها حاصل تجربه در آشپزخانه است … امیدواریم شما هم هنگام استفاده از این ترفندهای آشپزی لذت ببرید.
۱. هنگام سرخ کردن بادمجان برای اینکه روغن کمتری به خودش بگیره، یک عدد گوجه فرنگی رو نصف کرده و روی بادمجان ها بکشید، هم باعث طعم بهتر بادمجان ها میشه و هم روغن کمتری مصرف میکنه.
۲. برای جلوگیری از سوختن روغن وقتی قصد دارین مواد زیادی سرخ کنین ؛ ابتدای کار که روغن در حال گرم شدن هستش یک یا دو حبه سیر تازه رو پوست بگیرین و در روغن بیاندازید؛ این کار باعث میشه دمای روغن بالا نره و از سوختن روغن جلوگیری میکنه همچنین مواد خرده و ریزی که در تابه هست دور سیر جمع میشه و برداشتنشون از ظرف خیلی راحت تر میشه.
۳. اگر برنجتون زیاد جوش خورد چند قاشق آبلیمو به آب برنج اضافه کنین ، این کار باعث میشه برنج وا نره و بعد دم گذاشتن خمیر نشه.
۴. اگر میخواین درغذاهاتون از روغن کمتری استفاده کنین ، اینبار برای سرخ کردن کتلت دستتون رو آغشته به سرکه کنین و بعد داخل تابه بیاندازین نه تنها کتلت ها مزه روغن نمیگیره بلکه میزان مصرف روغن شما به نصف میرسه.
۵. وقتی میخواین پیازها زودتر از همیشه سرخ بشن ، در ابتدای کار به روغن نمک اضافه کنین تا هم پیاز ها طعم بهتری پیدا کنن و هم زودتر سرخ بشن.
۶.این بار ماکارانی با طعم ویژه تری درست کنین، به این شکل که هنگام دم انداختن کمی بین لایه های ماکارانی پودر ریحان بنفش خشک یا شوید خشک بپاشین، مزه عالی به خودش میگیره.
۷. برای روغن پس دادن فسنجون اگر در حین پخت نیاز به اضافه کردن آب هست از آب سرد استفاده کنین و همینطور در نیم ساعت پایان زمان پخت فسنجون چند قطعه یخ در ظرف خورش بیاندازید؛ نتیجه عالی به شما میده.
۸. اگر در غذایی که گوشت چرخ کرده در آن استفاده شده بوی زهم گوشت حس میشه در ابتدای کار به گوشت پیاز رنده شده اضافه کنین و اجازه بدین گوشت چرخ کرده با پیاز و آب پیاز تفت بخوره و پخته بشه، آب پیاز بوی بد گوشت رو از بین میبره.
۹. اگر سویا رو به دلیل بوی آن از غذاهاتون حذف کردین ی راه عالی برای بهتر کردن طعمش وجود داره ، سویا رو به همراه شیر و رب به مدت نیم ساعت خیس کنین تا طعم ها به خورش بره، مزه سویا با این کار عالی میشه.
۱۰. برای جلوگیری از نفخ با خوردن مواد غذایی که ایجاد نفخ میکنن مثل انواع آش ها و آبگوشت و غذاهای شامل حبوبات، یک عدد خیار رو به همراه پوست دو قسمت کنین و بگذارید به همراه غذا خیار هم پخته بشه در این صورت دیگه نفخ نخواهید کرد ضمن اینکه رو طعم غذا تاثیری نداره.
۱۱. برای سفید شدن برنج مجلسی، چند قاشق ماست به برنج در حال جوش اضافه کنین.