۰۹:۰۹ ۱۳۹۳/۱۱/۱۹
قابل توجه خانومایی که مایه کتلت یا ماکارونی و یا هرگونه مایه غذایی دیگه رو تو یخچال یا فریزر نگهداری میکنن
دیگه این کارو نکنین!!!
طبق تجربه یکی از دوستان دیده شده هرگونه گوشت قرمز یا سفیدی که همراه پیاز دریخچال و یا حتی فریزر نگهداری میشود در مدت زمانی کوتاه( کمتر از دوهفته در فریزر و سه روز در یخچال) کرم هایی بوجود می ایند که این کرم ها در دمای منفی صفر نیز رشد میکنند و عامل رشدشان همان پیاز است!!!!
.
لطفا برای عزیزانتون به اشتراک بزارین😱😱