مسمـــــای انــــار
دهنم آبــــــــ افتاااااااااااااااااااااااااااااد
بسیار لذیذ است البته واسه یلدا هم خیلی خوب میشه
مواد لازم:
ران مرغ یا ... ( با ماهی هم میشه ) : 2 عدد
پیاز : 1 عدد
انار دانه کرده : 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری
رب انار : 3 قاشق غذاخوری
نمک+فلفل : به ذائقه شما
زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید.
مرغها را می توانیم درسته سرخ نمایید و اگه سینه بود چند تکه بکنید و در روغن همراه با پیاز تفت دهید.
انارهای دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشیده و رب گوجه فرنگی را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
آخرسر آب اضافه میکنیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه کاملاً جا بیفتد.
بعد از اینکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه میکنیم و بعد از 15 الی 20 دقیقه می توانید خورش را برای سرو آماده کنید.
نکته :
برای این خورشت از سبزی های محلی شمال هم میشه استفاده کرد مانند:
نعناع و خالیواش
باید ساطوری شه همرا اناردون اضافه میشه و تف میخوره
نوش جان