خانه
27K

تزیین غذا

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تزیین غذا با کدو | انواع چیپس | چیپس کدو 

     منظور اینکه تراشه های کدو سبز به طور یکنواخت ترد شوند ، من از خرد کن مخصوص استفاده کردم تا کدو تنبل من را به ضخامت یکدست خرد کند. سپس من 3 بار رطوبت اضافی را با استفاده از حوله های کاغذی فشار دادم. مهم این است که واقعاً تمام آبهای موجود را فشار دهید ، وگرنه تراشه کدو سبز نرم خواهد شد!
    .
    . سپس قبل از ریختن آنها در فر ، آنها را با مخلوطی از  روغن زیتون به آرامی خرد کردم تا چند ساعت روی حرارت بسیار کم بپزند. اجاق گاز کم حرارت تقریباً به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده عمل می کند ، بنابراین مدتی طول می کشد ، اما در پایان تراشه های کدو سبز کاملاً واضح بیرون می آیند!

    تزیین غذا

      تزیین غذا

    تزیین غذا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۵:۰۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان