خانه
213K

تزیین کیک

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۲/۹/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان لطفا همکاری کنید تا انواع تزیین کیک رو تو این تاپیک بزاریم 



  • leftPublish
  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۴/۳/۲۶
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست
    http://8pic.ir/viewer.php?file=2uj0fpzc9ye3wd81xveb.jpg


    چجوری این لینکو به عکس تبدیل کنم؟!
  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۳/۲۶
    avatar
    Elnaz1383
    کاربر جديد|71 |142 پست


      مواد لازم

    نشاسته ذرت/6قاشق سوپخوری

    شیر سرد/4 قاشق سوپخوری

    بیسکویت پودر شده/یک پیمانه(120گرم)

    بستنی/نیم لیتر

    روغن برای سرخ کردن/به میزان لازم مواد لازم برای تهیه سس بستنی:

    شکر/100گرم

    خامه/50گرم

     

    طرز تهیه بستنی سرخ شده

    نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.

    بستنی ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آورید و در دست کاملاً گرد کنید. هم زمان با فشردن بستنی سعی کنید هوای موجود در میان بستنی را از بین ببرید و خارج کنید.

    کف یک ظرف، کیسه فریزر پهن کنید و بستنی های گرد شده را روی آن قرار دهید و ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه بستنی ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمیر نشاسته ای که آماده کرده اید، بغلتانید و سپس در پودر بیسکویت بگردانید تا تمام سطح بستنی ها را بپوشاند.

    توپ های بستنی را دوباره روی کیسه فریزر بچینید و داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند. توپ های بستنی را یک بار دیگر در محلول نشاسته و پودر بیسکویت قرار دهید و دوباره فریزر منتقل کنید.

    روغن را کاملاً داغ کنید و توپ های بستنی را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هنگامی که بستنی را داخل روغن انداختید، سریعاً باید آن را داخل روغن بچرخانید تا بستنی ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذارید و با سس بستنی سرو کنید. طرز تهیه سس بستنی:

    شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای شود یا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشید دراین مرحله شکر را با قاشق هم نزنید و ظرف را تکان دهید تا مواد جابه جا شود. همچنین مراقب باشید که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.



    سپس شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب (روش بن ماری)قرار دهید.

    خامه را نیز جداگانه مدت کمی روی حرارت گرم کنید و سپس به شکر کارامل شده بیفزایید. دقت داشته باشید!در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است


    تزیین کیک
  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۴/۳/۲۶
    avatar
    نارینه
    یک ستاره ⋆|1109 |1317 پست
  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۴/۳/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    tahmineh : 

    http://8pic.ir/viewer.php?file=2uj0fpzc9ye3wd81xveb.jpg





    چجوری این لینکو به عکس تبدیل کنم؟!
    زیباکده

  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۳/۳۱
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۳/۳۱
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست
    کی دلش میاد این کیکو بخوره آخه؟!!
  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۳/۳۱
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۵/۱۱
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    تزیین کیک تولد خانگی به شکل رز

    تزیین کیک به شکل رز

    این مدل رز که بسیار هم زیبا هست با ماسوره ستاره باز و نیمه باز زده میشه. میتونید از شماره های 2D و 1M ویلتون استفاده کنید. البته میتونید هم ماسوره های ایرانی نزدیک به این شکل ها رو تهیه کنید که قیمت مناسب تری دارن.

    ماسوره برای رز زدن با خامه

    ماسوره برای رز زدن با خامه

    ابتدا ماسوره مورد نظرتون رو در قیف قرار بدید و خامه رو که از قبل آماده کردید در قیف بریزید. برای زدن این گل رز باید از وسط شروع کنید و بعد از یک مکث کوتاه نقطه شروع رو دور بزنید. نکته اینه که نباید عجله کنید.  این کار رو باید به آرومی انجام بدید تا گل زیبایی بدست بیاد. با یکی دوبار تمرین میتونید این تزیین رو رو.ی کیک یا کاپ کیک انجام بدید که بسیار هم شیک و زیباست.

    برای اینکه همین کار رو روی کیک های مناسبتی و بزرگ انجام بدید، ابتدا باید کیکتون رو کاملا خامه کشی کنید. به طوری که تمام اطراف کیکتون با خامه پوشیده شده باشه. باز هم باید از مرکز شروع کنید و رز اول رو بزنید. رز بعدی رو با فاصله مناسبی بزنید و به همین ترتیب ادامه بدید تا کیکتون کاملا پوشیده بشه. برای فضاهای خالی بین رز ها هم میتونید از مروارید های خوراکی استفاده کنید که بسیار زیبا هم میشه و هم میتونید شکوفه بزنید و هر ابتکار دیگه ای که به نظرتون میرسه.

    تزیین کیک تولد به شکل رز
    تزیین کیک تولد به شکل رز
    تزیین کیک تولد به شکل رز

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۵/۱۱
    avatar
    tahmineh
    کاربر فعال|436 |333 پست

    درست کردن پروانه شکلاتی برای تزیین دسر های مختلف

    شکلات رو که ذوب کردید، در قیف با یک ماسوره ی خیلی ریز بریزیرد و یا اینکه در یک پلاستیک بریزید و انتهاش رو سوراخ خیلی کوچیکی بکنید.

    شکلی که میخواید شکلات رو به اون شکل در بیارید روی کاغذی بکشید. الگوی این پروانه رو من در اینجا گذاشتم. ولی شما میتونید هر شکلی رو که میخواید بکشید و شکلات پروانه ای تون رو به اون شکل درست کنید.

    الگوی پروانه برای پروانه شکلاتی

    الگوی پروانه برای پروانه شکلاتی

    مراحل درست کردن پروانه شکلاتی

    کاغذ روغنی رو روی الگویی که کشیدیم میذاریم و با قیف ماسوره یا کیسه فریزری که توش شکلات ریختیم شکلات رو به آرومی روی خطوط پروانه میکشیم تا شکل کامل بشه. کمی صبر میکنیم تا شکلات اندکی قوام پیدا کنه. به حدی که از روی کاغذ روغنی نریزه و سرازیر نشه. کاغذمون رو روی چیزی مثل کتاب قرار میدیم تا پروانمون تا بخوره و زیبا تر جلوه کنه. در یخچال یا یک جای خنک میذاریم تا کاملا قوام پیدا کنه.

    مراحل درست کردن پروانه شکلاتی
    مراحل درست کردن پروانه شکلاتی

    بعد هم کاغذ رو از شکلاتمون جدا میکنیم و پروانه ای به این زیبایی خواهیم داشت که میتونیم ازش به عنوان تزیین برای انواع دسر و کیک استفاده کنیم.

    پروانه شکلاتی
  • ۲۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان