sara khogshele : با سلامیه سوال دارم چرا ته دیگ های من همش خمیر میشه؟
سارا جون اصلی ترین علت خمیر شدن ته دیگه مخصوصا ته دیگه نون اینه که قبل از سرو شعله رو حاموش میکنی
برای ته دیگ برشته همون موقع باید شعله خاموش بشه چون در غیر این صورت دمای غذا (برنج و...یا هر چیز دیگه ) باعث میشه که ته دیگ خمیر بشه
اگه حتی مقداری از غذا هم مونده بود و نمیخواستی ته دیگه خمیر شه باید از زیر برنج در بیاری و بذاری رو تا خمیر نشه
saba biology : آهان!!!! چه حالب!یه قانون هست که میگه: با وجود آقایون هیچ وقت و هیچ کجای دنیا هیچ غذایی روی دست نمیماند.! چقدر تعارفی هستی اقا بهزاد...!فقط 2تا ته دیگ؟؟؟؟!!!
بهزاد لابی : فک کنم تا حالا ته دیگ رنده شده نخوردم، اما به نظر خیلی باحال میاد
saba biology : آقا بهزاد خوبیت نداره اینقدر تعارفی باشی ها؟!میخوای متهم به تبانی با داور بشم؟؟؟!!!پیشنهاد رشوه؟؟؟؟!!!
الهه(مامان النا) : بهزاد عکس العمل همسر عزیز و گرامی اینجانب در مورد ته دیگ سیب زمینی رنده شده بدین صورت بود .... در یک حرکت انتحاری 70 درصد ته دیگ رو یک باره خورد .... 5% من خوردم ..10 % النا خورد ...تا به خودم جنبیدم بقیه اش هم اوشون دو لپی خورد .... نتیجه اخلاقی :همسر من خیلی دوست داشت..پس خوشمزه است ...تو اون دفتره بنویسش
تلفن : ۸۸۹۰۹۹۵۸ ۰۲۱ شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 5 منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم. همچنین برای درج آگهی، مشاوره برای توسعه کسب و کارتان با ما تماس بگیرید. ایمیل: info[@]zibakade[dot]com