خانه
1.84K

ته چین دو رنگ ماهی

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

     ته چین دورنگ ماهی


    ماهی  ۱ عدد
    سبزی ماهی   ۱ پیمانه
    پیاز   ۳ عدد
    سیر خرد شده   ۵ حبه
    تمر هندی  ۱/۲ بسته
    شوید خرد شده   ۵ پیمانه
    برنج  ۵ پیمانه
    نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم
    روغن و زعفران وآبلیمو   به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- ماهی رو تمیز کنید و از کمر برش بدید و ستون فقراتش رو در بیارید و با نمک و فلفل و آبلیمو و پودر تخم گشنیز برای ۳ تا ۴ ساعت مزه دار کنید. بعد اونو خشک کنید.
    ۲- پیاز و سیر رو خرد کنید و سرخ کنید و سبزی ماهی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید، نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید. بعد شیره تمر هندی رو بهش اضافه کنید و روش هم کمی آب بریزید و بذارید تا سبزی بپزه.
    ۳- برنج رو یا به روش دمی یا آبکش آماده کنید. نیمی از برنج رو با زعفران و نیمی دیگه رو با شوید قاطی کنید.
    ۴- بعد از اینکه سبزی ماهی آماده شد، بذارید سرد بشه و اونو توی شکم ماهی بریزید و اونو بدوزید. ماهی رو کمی تو روغن تفت بدید. بعد از تفت دادن ماهی, یادتون نره که نخ ماهی رو حتما در بیارید.
    ۵- کمی روغن کف قابلمه بریزید و گرم کنید و ماهی رو کف قابلمه بذارید به شکل هلال. اول لایه زعفرانی رو بریزید و خوب فشار بدید و بعد هم لایه برنج با شوید. برنج رو با دست خوب فشار بدید تا قالبی در بیاد.
    ۶- میتونید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۱ تا ۱ و نیم ساعت بذارید یا روی گاز با شعله کم دم کنید. ته چین رو توی ظرف برگردونید و به دلخواه تزیین کنید.

    سایر نکات
    میزان ترشی سبزی ماهی رو بسته به ذائقه میتونید کم و زیاد کنید
    سبزی ماهی: ۹۰۰ گرم گشنیز و به همراه ۱۰۰ گرم شنبلیله
     شنبلیله اگه زیاد باشه، سبزی تلخ میشه
    بهتون پیشنهاد میکنم برای اینکه پوست ماهی موقع تفت دادن متلاشی نشه، اونو توی آردی که با زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل مزه دار کردید، بغلطونید و بعد توی قابلمه بذارید
    موقع دوختن ماهی فقط از یک طرف سوزن بزنید تا موقع کشیدن نخ راحت باشید
     تمر هندی رو توی ظرفی بذارید و آب جوش روش بریزید و بذارید بمونه، بعد اونو چنگ بزنید و از صافی رد کنید تا شیره اون در بیاد.

    ته چین دو رنگ ماهی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان