۱۲:۱۷ ۱۳۹۶/۶/۶
#نکته_آشپزی
🍅قوطی رب گوجه رو که باز میکنید، محتوای اون رو داخل کیسه فریزری بریزید و یکدست پهن کنید قطرش دو یا سه سانت بشه عالیه
و بذارید حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه تو فریزر تا نیم بند بشه
بعد با یه چاقوی تیز برش های یه اندازه بدید مثل عکس
و برش های رب رو بچینید تو ظرفهای فریزی و بزارید باز تو فریزر، حتی می تونید مرتب تو یه پلاستیک فریزر بچینیدشو و هر وقت که خواستید استفاده کنید یه دونه بردارید و داخل غذاتون بریزید.
#نگهداری_رب