✍️چه کنیم بادمجان حین سرخ کردن روغن نگیرد؟🍆🍆🍆
1- بادمجان راداخل روغن داغ باشعله بالاسرخ كنيد.
2- بادمجان راداخل تابه چدني كه چرب كرديد وداغ است بچينيدوروي آن رابابرس روغن بماليدوقتي يك طرف سرخ شد پشت ورو كنيد.
3- بادمجان را5دقيق داخل آب جوش قراردهيد بعدروي دستمال خشك كنيد وبعد سرخ كنيد.
4- که بادمجانها را بعد از سرخ کردن در یک ظرف گود بگذارید و روی آن آب جوش بریزید بلافاصله روغن از روی بادمجانها جدا شده و روی سطح آب می آید. البته زیاد نباید در آب بماند چون مزه سرخ شده از بین میره ولی اضافه روغنها گرفته میشه و دیگه مشکلی از نظر چربی زیاد نداره.
5- به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست مالیده ، درون ظرف درب دار چیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده ، اضافی ماست را از روی بادمجان ها ، با دستمال آشپزخانه ی بدون پرز گرفته ( برای این است که روغن به بیرون از تابه پاشیده نشود )، سپس سرخ کنید . با این روش هم روغن بسیار کمی مصرف می شود و هم بادمجان ها خوشرنگ سرخ می شوند .
6- برای اینکه بادمجانها حداقل روغن را به خود بگیرند، قبل از مرحله تفت دادن، آنها را حلقهحلقه کنید و در آب یخی که کمی به آن نمک و سرکه زدهاید، بیندازید و بعد از ۱۵ دقیقه آنها را خارج کنید.
7- برای اینکه بادمجان به خودش روغن نگیرد در هنگام سرخ کردن باید آنها را در شیر زد وسپس در روغن سرخ کرد.
🌷🌷
8- بعد از اینکه پوست بادمجان و تلخی آن را گرفتید،ابتدا بادمجان را از سطح بیرونی آن در تابه قرار بدهید. لایه بیرونی بادمجان روغن جذب نمی کند. همه عادت دارند که بادمجان را از سطح برش داده شده که صاف است در تابه بگذارند و این سطح داخلی است که روغن زیادی جذب می کند.
9- می توانید اول بادمجان ها را بخاربز کرده سبس با کره سرخ کنید بسیار خوشمزه میشود.
🌷🌷
10- بادمجانها را پوست بگیرید در اب ونمک بخوابانید،بعد از یک ساعت آنها را از آب درآوریدو خوب خشک کنید.حالامقداری آرد را با افزودن نمک وادویه و زردچوبه و پودر سیر طعم دار کنید.بادمجان را در این پودر بغلتانید وتکان دهید بعد در کمی روغن سرخ کنید هم روغن را به خود نمی گیرد وهم زود سرخ می شود.
🌷🌷
11- بادمجان ها را برای مدت 3 الی 5 دقیقه در مایکروفر قرار داده تا آب آنها گرفته شود،سپس در روغن داغ داغ سرخ کنید.
🌷🌷
12-بادمجان ورقه شده و نمك خورده را بعد از شستن در آبكش بريزيد تا كمى آبش خارج شود و بعد بدون خشك كردن در تابه تفلون و بدون روغن گذاشته و هر طرف آن را 1 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا آبش كاملا گرفته شود و سپس با برس هر دو طرف را روغن بزنيد و با حرارت كم و با حوصله سرخ كنيد.