رینگ مرغ و پیازچه
موادلازم برای خمیر :
1. حدود 2پیمانه آرد
2. 1ق م مایه خمیر فوری
3. 1ق م شکر
4. 1ق م نمک
5. روغن 3ق س
6. آب ولرم حدود نصف پیمانه
مواد میانی :
1. سینه مرغ ریز شده 1عدد
2. پیازچه وریحان خرد شده کمی
3. پیاز خرد شده 1عدد سیر 1حبه
4. فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم
5. پنیر خامه ای 100 گرم
6. پنیر چدار 3ق
7. پنیر پستو کمی
طرز تهیه:
خوب خمیر را اول آماده میکنیم آرد نمک وشکر ومایه خمیر فوری را کمی مخلوط بعد روغن را اضافه میکنیم بعد آرام آب را اضافه کرده تا حدی که خمیر بشه اگه سفت بود مقدار آب را بیشتر کنید بعد خوب ورز میدیم 1ساعت بهش استراحت میدیم.
بعد از1 ساعت خمیر را به صورت دایره باز کرده وبرش میدیم مثل عکس زیر:
ودر سینی چرب شده میذاریم بصورت شکل زیر میذاریم:
بعد پباز را تفت میدیم سینه مرغ را ریزکرده با نمک وفلفل مزه دار میکنیم وبا 1حبه سیر رنده شده به پیازها اضافه میکنیم حالا فلفل دلمه ای رنگی خرد شده وریحان و پیازچه خرد شده را هم به مرغ اضافه میکنیم.
پنیرها را داخل ظرفی ریخته حالا مواد پخته شده را به پنیرمون اضافه میکنیم مواد را روی خمیر پهن شده مثل تصویر زیر میریزیم
ونوک مثلثها رو به زیر خمیر میبریم ودر آخر با زرده تخم مرغ رومال میکنیم وکنجد میپاشیم و در فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه قرار میدیم.