خانه
374K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۲۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    بلوندي جان ماهي صبور ماهي جنوبه فقطم فصل بهار هست
    فقطم به 2صورت پخته ميشه يا مواد داخل شكمش ميگذارن كه به موادش ميگن حشو و تو فر يا تنور ميگذارن
    يا مادربزرگ خدا بياموزم يه نمونه ديگه درس مي كرد كه شكمش رو پر ميكرد و ميدوخت و در پيازداغ فراوووووووووووووووووووون و آب تمرهندي ميگذاشت بپزه
    طعمش با باقي ماهيها فرق ميكنه البته بيشتر از بقيه ماهيها خار داره تمام گوشتش پر خاره
    بابام ميگه خوشمزگيش به همينه البته ماهي اگر بزرگ باشه خارش درشتره جدا كردنش راحتتره
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان