mona mona :
بلوندي جان ماهي صبور ماهي جنوبه فقطم فصل بهار هست
فقطم به 2صورت پخته ميشه يا مواد داخل شكمش ميگذارن كه به موادش ميگن حشو و تو فر يا تنور ميگذارن
يا مادربزرگ خدا بياموزم يه نمونه ديگه درس مي كرد كه شكمش رو پر ميكرد و ميدوخت و در پيازداغ فراوووووووووووووووووووون و آب تمرهندي ميگذاشت بپزه
طعمش با باقي ماهيها فرق ميكنه البته بيشتر از بقيه ماهيها خار داره تمام گوشتش پر خاره
بابام ميگه خوشمزگيش به همينه البته ماهي اگر بزرگ باشه خارش درشتره جدا كردنش راحتتره
واااااااای مونا باید خیلی خوشمزه باشه. مخصوصا اون روش که تو پیاز داغ زیاد و آب تمبر هندی پخته میشه.
حالا شاید این ماهی گیرم نیاد اما می خوام ماهی قزل آلا رو با این روش که گفتی درست کنم.