خانه
375K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۲/۲۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    مهتا جان اين خورش گوجه سبزر هستش 








    طرز تهیه خورش گوجه سبز


    گوشت گوسفند: نیم کیلو - با استخوان 700 گرم - یا ساق مرغ 4 عدد


    سبزی -شامل تره، جعفری و نعنا-: نیم کیلو


    گوجه سبز: نیم کیلو


    پیاز سرخ شده: 4 قاشق سوپخوری


    ادویه -زردچوبه، زعفران دارچین-: به اندازه لازم


    نمک و فلفل: به اندازه لازم


    روغن: به اندازه کافی


     طرز تهیه:


     گوشت گوسفند تکه تکه شده یا ساقهای مرغ را میشوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با 4-3 لیوان آب میپزیم. سبزی را تمیز کرده و میشوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. سپس سبزی را به گوشت اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد -حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند.- سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه میکنیم.

    برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره میتوان استفاده کرد -البته اگر خورش ترشتری دوست دارید، وگرنه گوجه سبز خورش را به اندازه کافی ترش خواهد کرد.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان