چرا روی کباب سماق میریزند ؟؟
از گذشته های دور در ایران همراه چلوکباب و برخی از غذاها، سماق استفاده می شده است.
امروزه مقالات متعددی حاکی از آن است که این ماده خاصیتی چندکاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضدمیکروبی بسیار قوی دارند.
به عنوان نمونه، از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، استفاده از سماق موحب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می شود. از طرفی سماق باعث کاهش اسید اوریک میشود به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده میکردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.
سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می برد و همچنین خاصیت قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای کبد است