خانه
368K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    کباب بلغاری


    مواد لازم :
    راسته گوساله : 600 گرم
    پیاز بزرگ: یك عدد
    فلفل دلمه‌ای: یك عدد
    روغن زیتون : 1/4 پیمانه
    نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
    سرکه 

    روش تهیه:
    گوشت گوساله باید یک دو روز بیات شود بعد ان را خورد کرده با نمک و مقداری ماست وپیاز وفلفل و روغن زیتون میگذاریم یک روز بماند

    گوشت راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد كنید
    تكه‌های گوشت راسته را در پیاز خرد شده و کمی فلفل و روغن زیتون و سركه بخوابانید به مدت حداقل 2تا 3 ساعت
    بعد 2 ساعت گوشت را از مواد جدا کرده با استیك‌كوب کمی بکوبید تا كمی نرم و پهن شود و به سیخ بکشید و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.

    گوشت را روی آتش یا شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید. 
    نکته :
    یك نكته مهم در انواع كباب چنجه‌ای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر می‌آید



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان