کباب بلغاری
مواد لازم :
راسته گوساله : 600 گرم
پیاز بزرگ: یك عدد
فلفل دلمهای: یك عدد
روغن زیتون : 1/4 پیمانه
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
سرکه
روش تهیه:
گوشت گوساله باید یک دو روز بیات شود بعد ان را خورد کرده با نمک و مقداری ماست وپیاز وفلفل و روغن زیتون میگذاریم یک روز بماند
گوشت راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازههای مساوی خرد كنید
تكههای گوشت راسته را در پیاز خرد شده و کمی فلفل و روغن زیتون و سركه بخوابانید به مدت حداقل 2تا 3 ساعت
بعد 2 ساعت گوشت را از مواد جدا کرده با استیككوب کمی بکوبید تا كمی نرم و پهن شود و به سیخ بکشید و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفلدلمهای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.
گوشت را روی آتش یا شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید.
نکته :
یك نكته مهم در انواع كباب چنجهای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر میآید