خانه
368K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    كباب بلغارى، یادگاری از ترکان عثمانی 

    آنچه به عنوان كباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان كباب چنجه است كه توسط تركان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت كباب بلغاری این است كه به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود. در این دستور غذایی یك نوآوری صورت گرفته كه لزوما در تمام انواع كباب‌های بلغاری انجام نمی‌شود.


    مواد لازم برای 8 سیخ:

    راسته گوساله: 800 گرم
    پیاز بزرگ: یك عدد
    فلفل دلمه‌ای: یك عدد
    روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
    نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
    روش تهیه:

    1- راسته، پیاز و فلفل را خرد كرده، كمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یكی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.


    2- تكه‌های گوشت را با استیك‌كوب كمی پهن كرده و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.


    3- گوشت را روی شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید.

    نکات: 

    1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد كنید.

    2- یك نكته مهم در انواع كباب چنجه‌ای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر می‌آید.



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان