خانه
57.4K

خانه داری و هزاران نکته ...

  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    نکات ریز خانه داری


    حتما برای شما هم پیش آمده که میوه‌ها و سبزی‌هایتان را با اینکه در یخچال نگهداری می‌کنید زود خراب و غیرقابل استفاده می‌شوند. براي بهتر نگه‌داشتن ميوه‌ها بايد بدانيد كه هر ميوه‌اي در يك شرايط خاص بيشتر عمر مي‌كند و سالم مي‌ماند.
    بعضي از ميوه‌ها مانند ميوه‌هاي مناطق گرمسيري به سرما حساس هستند و اگر در يخچال نگهداري شوند، زودتر خراب مي‌شوند؛ ميوه‌هايي مثل انبه و آناناس اينگونه هستند و بهتر است آنها را خارج از يخچال در فضايي از آشپزخانه كه به دور از نور مستقيم خورشيد است، نگهداري كنيد.
    موز نيز از همين نوع ميوه‌هاست و براي ماندگاري بيشتر، بهتر است آن را در يك كيسه سياه يا در روزنامه بپيچيد و در قسمتي از آشپزخانه با نخ آويزان كنيد. قسمت بالاي موز كه محل اتصال موزها به هم هستند را نيز اگر فويل‌پيچ كنيد، موزها مدت زمان بيشتري مي‌مانند و خراب نمي‌شوند.
    سيب از ميوه‌هاي بسيار مقاوم است و اگر ضربه نخورد و در جاي خنك نگهداري شود تا 2‌ماه قابل نگهداري است. پس موقع شستن و جابه‌جايي سيب‌ها مواظب باشيد ضربه نخورند تا مدت زمان بيشتري سالم بمانند.
    خيار اما برعكس سيب، زود پلاسيده و خراب مي‌شود. براي بيشتر كردن عمر خيار، آنها را نشسته داخل ظرف دربسته‌ يا ميان روزنامه بپيچيد و در يخچال نگهداري كنيد. اگر خيارها را شستيد، كاملا خشكشان كنيد و بعد در ظرف دربسته نگهداري كنيد. يادتان باشد حتي خيارهاي نشسته هم بعد از مدتي شروع به تعريق مي‌كنند، پس بعد از چند روز به خيارها سر بزنيد و با پارچه‌اي خشكشان كنيد يا بعد از قرار دادن خيارها در ظرف، رويشان پارچه‌اي بكشيد تا آب حاصل از تبخير را بگيرد.
    روش نگهداري ليموترش نيز مانند خيار است. آنها را در ظرف دربسته درون يخچال نگهداري كنيد و اگر آنها را شستيد، كاملا خشك كنيد و بعد در ظرف دربسته يا درون كيسه پارچه‌اي در يخچال بگذاريد.
    موقع خريد كيوي سعي كنيد آنهايي كه سفت هستند و به‌نظر نارس مي‌آيند را انتخاب كنيد و نشسته داخل پاكت كاغذي در يخچال يا بيرون در محيطي خنك قرار دهيد. اگر كيوي‌ها رسيده هستند، در كنار ميوه‌هايي مثل سيب، گلابي و سيب‌زميني قرار ندهيد زيرا گاز متصاعد شده از آنها باعث مي‌شود كيوي سريع‌تر برسد و خراب شود.
    هندوانه و خربزه را قبل از قاچ كردن تا چند روز خارج از يخچال مي‌توانيد نگهداري كنيد ولي بعد از قاچ كردن، روي قسمت‌هاي باقيمانده حتما فويل بكشيد، سپس در يخچال قرار دهيد تا تازه بمانند.
    براي نگهداري بهتر از انگورها، آنها را نشسته داخل كيسه در يخچال بگذاريد و فقط قبل از مصرف آنها را بشوييد. اگر انگورها را از قبل بشوييد و در يخچال بگذاريد، دانه‌هايش ترك مي‌خورند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان