بیرون راندن حشرات از سبزیجات
برای آنکه حشرات را از سبزیجاتی مانند گل کلم و کلم و .. . بیرون برانید، مدت ۱۵ دقیقه آن را در آب سردی که با چند قاشق چایخوری نمک یا سرکه مخلوط کرده اید، قرار دهید.
خیار سالاد
خیار سالاد را با پوست خورد کنید پوست خیار طعم جالبی به سالاد می دهد.
بوی مطبوع سیر!
برای آنکه سالاد خوشمزه ای داشته باشید یک حبه سیر را له کرده قبل از آنکه اجزاء سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید سیر را به آن بمالید سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خودخواهد گرفت .
در مورد سس ها
برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید زیرا به این ترتیب سس صاف ترشده و گلوله نخواهد شد.
برای آنکه سس خود را پررنگ تر کنید مقدار کمی آرد را در ماهی تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.
برای غلیظ تر کردن سس ها می توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید بصورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید .