خانه
57K

خانه داری و هزاران نکته ...

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    تراشیدن فلسها :

    دم ماهی را با دست چپ نگه داشته وبا چاقوی معمولی ویا لبه اره ای كه در دست راست دارید فلسها را با حركت چاقو از دم به طرف سرماهی پاك كنید(برای جلوگیری از پاشیدن وپراكنده شدن فلسها به اطراف می توان ماهی را در ظرف بزرگ پرآب قرارداد وفلسها را داخل آب پاك كرد.)پس از تراشیدن فلسها ماهی را خوب شستشو دهید.

    جدا كردن استخوانهای ماهی:

    برای بیرون آوردن استخوانهای ریز ماهی بایستی ابتدا با چاقو غشایی را كه آنها را احاطه نموده است , جدا نمود. اینكار را می توان در مورد ماهیهایی كه دارای تیغهای بزرگ هستند مانند ماهی كپور , سفید , آزاد وغیره انجام داد.در مورد ماهیهائی كه تیغهای ریزتری دارند آنها را بایستی با دست جدا كرد.

     

     

    جدا كردن تیغهای جانبی:

    برای این منظور ماهی شكم باز شده كامل را آنقدر باز می نمائیم تااستخوانها وتیغهای پشتی وجانبی كه داخل عضلات قراردارند وبوسیله غشاء پوشیده اند معلوم شوند.غشاء را با چاقو جدا كرده وتیغها را یك یك با دست از ستون مهره جدا می نمائیم.

    برای جدا كردن ستون مهره ها با قیچی آشپزخانه ستون مهره ها را از نزدیكترین نقطه به سرماهی ببرید. سپس قسمت بریده شده را با دست راست گرفته وبا احتیاط آنرا به طرف دم كشیده وجدا نمائید (از این زوائد می توانید برای تهیه سوپ استفاده كنید)

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان